Pip-Boy

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Den ting på dit håndled - det er en bekvemmelighed. Den fortæller dig, hvor du skal hen, hvad du skal gøre, sløver din hjerne. Den har måske hjulpet dig med at finde Sierra Madre udsendelsen, men det er lige så meget som en krykke i dag, da det var i den gamle verden.
Father Elijah

Pip-Boy er en kosmetisk kampagne genstand til Engineer. Det er en håndleds-monteret computer enhed med en grøn-glødende monokrom skærm, og nogle knapper og drejeknapper. Den er modelleret efter Pip-Boy 3000 serien produceret af den fiktive RobCo Industries i videospilsserien, Fallout.

Når udstyret, har Pip-Boy et revideret HUD til PDA'en og Eureka-effekten, der matcher udseendet af enheden.

Denne genstand blev tildelt i ægte kvalitet til spillere, der købte Fallout: New Vegas før d. 8. august, 2011. Den blev også tildelt i unik kvalitet til spillere, der købte Quakecon Bundle før 10AM PDT d. 6. august, 2012.

Demonstration

Opdateringshistorik

3. august 2011-opdateringen

  • Pip-Boy blev tilføjet til spillet.

4. august 2011 [Genstandsskema-opdatering]

  • Ændrede navnet fra "Pip-Boy 1950" til "Pip-Boy".

9. august 2011-opdateringen

Ubrugt indhold

  • Pip-Boy er sat op til at være sær, dog er der ingen sære varianter udgivet. Den ville tælle spillerens sentry-drab.

Fejl

  • Pip-Boys tematiseret HUD til 'Byg' og 'Ødelæg' menuerne vil ikke blive vist, mens du spiller med en controller.
  • Hvis Engineer'en dør mens den primære PDA er udstyret, lige efter respawning, vil spilleren blive mødt af den generiske byggemenu.

Paratviden

  • Den specifikke model Pip-Boy er den fra en 3000 (Engelsk), sådan som den fremstår i Fallout 3 og Fallout: New Vegas. Pip-Boy blev fremstillet som en "co-venture" mellem RobCo. Industries (Engelsk) og Vault-Tec (Engelsk), før den Store Krig (Engelsk). RobCo. producerer en række forskellige automatiserede enheder, herunder robotter og automatvåben, men ikke ligesom Engineers egne dingenoter.
  • Denne genstand beskrivelse refererer til den iøjnefaldende reklametekst i 'key features' sektionen på Fallout 3s Steam-side.

Galleri

Se også