Hån

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Scout som håner med sit bat
Yeah, hvorfor kommer du ikke herover og siger dét til mit ansigt, stærke fyr?
Scouts sidste ord til en rasende Heavy

Hver klasse har deres egen række af hån. De kan udføres ved at bruge standard-knappen: G for PC, OS X, og Linux, Xbox Button X.png for Xbox 360, Højre Kant knappen for Sixense/Razer Hydra Motion Control og PS Button Square.png for PS3, de fleste våben har deres egen unikke animationer og replikker, selvom nogen hån er tildelt flere ensartet våben. En del af replikkerne er valgt lidt tilfældigt, når man udføre et hån; den første replik bliver valgt tilfældigt, hvorefter alle medfølgende replikker er i en bestemt rækkefølge. Hån er generelt brugt til at hovere efter man har dræbt en fjende, for at fejre en sejre, irritere levende modspillere, eller simpelthen for sjov og har, for det meste, ingen direkte effekt på spillet selv. På den anden side er der nogle bestemte hån, som har virkninger der heler spilleren og hans holdkammerater, lammer, skader og dræber modspillere. Hån som dræber fjender er kendt som "Hån-angreb" eller "Hån-drab". Der er også mange præstationer, som kræver, at man bruger hån. Men hvis man håner under ydmygelsen, eller ved uafgjort, vil man ikke opnå de relaterede præstationer. Man bør være forsigtig når man håner; imens en spiller håner, er de sårbare og skifter til tredjepersons-perspektiv, som efterlader spilleren ude af stand til at gøre noget, før hånet er overstådet. (Demomen kunne engang aktivere deres klæbebomber mens de hånede, men det er siden blevet fjernet).

Hån kan ikke blive udført, hvis man er under vandet, eller er luftbåren. Effekten bagslag vil med det samme annullere hvilket som helst hån. Alle hån, inklusiv hån-drab, kan blive gennemført, mens man er lammet.

Et mindretal af våben, såsom Engineers PDA, Jarate, og Sapper, har ingen hån. Heavys mad og Scouts drinks fungerer begge som spiselige og håner når de bruges, som skifter spillerens perspektiv til tredjepersons. Heavys madvare bliver sat i kraft, når man trykker på hån-knappen, hvorimod Scouts drikkevare kun virker, når man trykker på sin primære affyrings-tast. Alle våben, som er udgivet i "Samfunds"-opdateringer, har ingen unikke hån, de er intet tilknyttet et allerede-eksisterende hån, eller intet overhovedet.

På servere som har koden tf_allow_taunt_switch aktivt, altså sat til 1, er det muligt at skifte våben, efter man har trykket på hån-knappen, men før at animation faktisk går igang. Det resulterer i at spillerens karakter udøver hånet for det våben, som blev brugt før man trykkede på hån-knappen, men holder det våben man skiftede til. Denne handling var originalt en funktionsfejl, som desværre blev utilsigtet "repareret" i Mann-Conomy-opdateringen, og blev derefter senere lavet til en servermulighed takket været en samfunds-efterspørgsel. Ved at sætte denne variabel til 2 gør den det muligt at skifte våben når som helst, imens man håner. Med variablen sat til 0, er det umuligt for en spiller at skifte våben imens han håner; idet man prøver, vil man med det samme skifte tilbage til det våben, som er brugt til hånet.

Hån i Klassernes Rækkefølge

Drabshån

Nogle bestemte hån også kendt som "Hån-drab", eller "Hån-angreb", skader mere end 400+ livs-point og har et potentiale til at dræbe hvilken som helst modstander på et slag. (Med undtagelsen af Ragnarok og Henrettelse, som kun kan opnå en top skade på 400 livs-point, hvilket ikke er kraftigt nok til at dræbe en Heavy med maksimalt overheal).

Klasse Hån Drabsikon Våben Skade Varighed Detaljer
Grand Slam
Home Run
Killicon grand slam.png Ole Lukøje
Atombattet
500 (Omgående Drab) 5,0 sekunder Sender fjenden flyvende
Det mest langsomme hån
Grenade (taunt)
Granat
Killicon grenade (taunt).png Udligneren
Redningsplanen
500 (Omgående Drab) 3,7 sekunder 6 fod eksplosions radius
Dræber spillere når gennemført.
Ødelægger bygninger
Killicon hhg.png
(Ormelåget)
Hadouken
Hadouken
Killicon hadouken.png Haglgevær
Signalpistolen
Detonatoren
Baghåndsgeværet
Mandesmelteren
Panikanfaldet
Benzindunken
Varme Hånd
500 (Omgående Drab) 3,7 sekunder Dræber med ild effekt
Kan dræbe mere end én spiller ad gangen
En smule langsommere end Showdown
Ødelægger bygninger
Slår fjender nogen få decimeter tilbage
Armageddon
Dommedag
Killicon armageddon.png Regnblæseren 400 (skade halveret for hver efterfølgende fjender ramt)
28 (efter brand)
5,2 sekunder Udgør stor skade med ild indenfor en radius af 6 fod
Tilføjer efter brand
En smule tilbageslag
Killicon rainblower.png
(Brændskade)
Execution
Henrettelse
Killicon scorch shot.png Brandskuddet 420 (På kort afstand)
20 (Medium til lang afstand)
3,3 sekunder Udgør stor skade med ild når skudet rammer på nær afstand
Ved længere afstande eller hvis man misser, vil projektilet være ligesom et normalt signalblus
Bruger ammonition
Gas Blast
Gaseksplosion
Killicon gas blast.png Termiske Trykmotor 500 (Omgående Drab) 6,6 sekunder Dræber med ild-effekten
Langsomste drabshån
Barbarian Swing
Halshugning
Killicon barbarian swing.png Højlandsklingen
Hesteløse Hovedløse Hestemanns Hovedtager
Claidheamh Mòr
Halv-Zatoichi
Persiske Overtaler
Nessies Nier-jern
500 (Omgående Drab) 5,0 sekunder Tilføjer et hoved til spillerens hoved optælling hvis man bruger Højlandsklingenen, Nessie's Nier Jern, eller Hesteløse Hovedløse Hestemands Hovedtager.
Tæller som et hæderligt drab med Halv-Zatoichi og tillader én at tilbagetrække sit våben
High Noon
Opgør
Killicon high noon.png Næver
Saxxy
Apoko-næverne
Helligdagsslaget
500 (Omgående Drab) 4,3 sekunder Har en medium rækkevide og en stor skud fordeling
Hurtigste drabelige hån
Guitar Smash
Dischord
Killicon guitar smash.png Præriens Hævn 500 (Omgående Drab) 4,2 sekunder Smadre modspillerens hoved, så det ser ud som om deres nakke er brækket
Arm Blender
Organkværner
Killicon arm blender.png Roprotesen 1 per hit
(Stun, 14 fast hits)
500 (Omgående Drab)
4,5 sekunder Gibser fjenden hvis de blev drabt af det sidste stød, ragdoller hvis drabt af rotationen
Uberslice
Rygstød
Killicon uberslice.png Übersaven 1 (Sving, Lammer effekt)
500 (Omgående Drab)
4,3 sekunder Et umiddelbart stik har lammer effekten (1 skade, tilføjer 25% til Überladning meteret), efterfulgt af drabet med Ubersavens tilbagetrækkning (tilføjer 75% til Überladning meteret, 100% i alt)
Arrow Stab
Spidning
Killicon arrow stab.png Jægeren
Sammensatte Befæstning
Ingen (Stik, Lammer effekt)
500 (Omgående Drab)
3,3 sekunder Pil stik med lammer effekt, efterfulgt af pil fjernelse, som medføre død
Vandrende fjender kan stadig bevæger sig 0.1 sekundt efter stikket, vilket giver mulighed for at komme ud af pil fjernelses radius.
Lammer effekten holder længere end det gør at gennemføre hånet, som giver mulighed for at spide igen hvis fjenden undgår
Fencing
Fægtning
Killicon fencing.png Kniv
Din Evige Belønning
Kynikerens Kunai
Saxxy
Store Indtjener
Voodoo-prikket
Sorte Rose
Prinny-machete
Gylden Stegepande
50 (sving)
500 (Omgående Drab)
5,2 sekunder to sving efterfulgt af et dødsstød
Kan dræbe mere end én modspiller i et enkelt stød
Ødelægger bygninger

Evnehån

Nogen hån skænker brugeren og/eller deres medspillere kortvarige evner.

Klasse Hån Våben Varighed Detaljer
Community Scout Strategy Header.png
Drikke
Bonk!-Atompunch
Krit-a-Cola
1,2 sekunder Scout tager en hurtig forfriskende slurk af hans sodadåse, som aktiverer dens effekt
Bonk!-Atompunch: Giver brugeren usårlighed i 8 sekunder, hvorefter de vil blive gjort sløv baseret på mængden af skade de har absorberet. Brugeren er tvunget i et tredjepersons-perspektiv og kan ikke selv angribe eller skifte våben så længe effekten er aktiv (man kan stadig håne)
Krit-a-Cola: Giver brugeren garanterede mini-krits i 8 sekunder. Hvis brugeren angriber med et våben, vil de selv blive mærket til døden i 5 sekunder (forlænges ikke)
Mmmph
Mmmph
Phlogistinatoren 2,0 sekunder Generere alt liv, tildeler det primære våben kritisk boost, og giver 75% modstand for skade imens man håner, så snart Mmmph baren er fyldt og man holder Phlogistinatoren.
Sandvich Eat.png
Namming
Sandvichen
Robo-Sandvich
Bøffelbøf-sandvichen
Dalokohs Bar
Fiskefrikadelle
Anden Banan
4,3 sekunder Heavy tager en stor smaskende bid af hans madkasse-genstand
Sandvichen vil gradvist restuarere alt liv under varigheden af hånet (75 liv hvert sekund, overheler ikke), og vil ikke stoppe selv hvis alt liv er genopfyld
Bøffel bøf Sandvichen forbyder brugeren at bruge hverken sit primære eller sekundære våben, efterladt til kun at bruge hvad en man har ved hånden. Tilgængæld får man Mini-crits og tager yderliger 25% mere skade, samt en hastigheds øgelse på 35%; Denne virking holder i 15 sekunder, og har en genopladning som virker under samme forhold som sandvichen
Dalokohs Chockolade Baren og Fiske Kagen påføre 50 ekstra livs point i 30 sekunder og heler 100 livs point i alt (25 hvert sekundt). I modsætning til de andre smørebrød, behøver Dalokoh baren og Fiske kagen ikke at genoplade
Anden Banan: Restaurerer 200 liv på den tid hånet tager at udføre (50 liv i sekundet, overheler ikke) og vil ikke blive brugt hvis man allerede er på fuldt liv
Eureka Effect Taunt
Eureka-effekt-hån
Eureka-effekten 2,0 sekunder Teleportere spilleren tilbage til spawn og genopfylder liv, metal og ammonition
Oktoberfest
Oktoberfest
Kritzkrieg 4,0 sekunder Heler brugeren med 10 livs point
Medicating Melody
Medicinerende Melodi
Amputøren 4,0 sekunder Heler nærværende holdkamerater

Specielle Hån

Disse er separate hån som kan blive udstyret i 8 forskellige slots. Ved at trykke G åbner man hån menuen, som tillader én at udføre det hån man ønsker.

Thriller Hån

The Heavy performing the Thriller taunt.

Under Halloween forløbende, kan alle klasser lave Thriller hånet, som referere til danse trinene fra hit sangen "Thriller" af Michael Jackson. Hånet har 60% vilkårlig chance for at bliver aktiveret når man trykker på hån knappen og bliver altid aktiveret hvis det våben spilleren holder ikke har nogen hån animation, fx Jarate eller Sapperen. Dette hån vil ikke blive aktiveret hvis spilleren håner med en genstand som har et specielt hån.

Noter

 • Alle klasser udføre dette hån en smule forskelligt; for eksemple, Sniperen løfte sine fødder, Demoman kigger lige frem uden at bevæge sit hoved i takt med kroppen som de andre og Pyro strækker sine finger til to sider.

Relateret Præstationer

Achieved.png Generelle præstationer

Party Crasher
Party Crasher
Dræb 3 spillere, der danser Conga, inden for 5 sekunder.


Stensikker
Stensikker
Tab i "Sten, saks, papir" 3 gange i træk med sten.


Må Jeg Også Skære Igennem?
Må Jeg Også Skære Igennem?
Dræb 10 spillere i nærkamp mens de bruger Square Dance-hånet.
Conga Line
Conga Line
Dans Conga med 10 eller flere spillere på samme tid.


Løben Med Sakse
Løben Med Sakse
Vind i "Sten, saks, papir" 3 gange i træk med saks.


Blærerøv
Blærerøv
Udfør 10 partnerhån med en holdkammerat mens I erobrer et kontrolpoint.


Leaderboard class scout.png Scout

Ud af banen
Ud af banen
Slå en fjende 25 meter.


Leaderboard class soldier.png Soldier

Så Kan Du Lære Det!
Så Kan Du Lære Det!
Giv en fjende et stillbillede af dig selv, hvor du håner over 3 af hans kropsdele.


Nederlagsnedbør
Nederlagsnedbør
Spræng en spiller i luften med en granat.
Mere End 1000 Ord
Mere End 1000 Ord
Giv fjenden et stillbillede af din geværsalut.


Leaderboard class pyro.png Pyro

Flammernes Hævn
Flammernes Hævn
Dræb 3 fjender, mens de håner.


Har Du Ild?
Har Du Ild?
Antænd en fjendtlig Spy, mens han asker sin smøg.


Fuldspektrumkriger
Fuldspektrumkriger
Antænd 3 fjendtlige spillere ved at bruge dit Rainblower-hån.
Svedig Kameraføring
Svedig Kameraføring
Send stillbilleder til fjenden hvor du viser hvert eneste af dine hån.


Omgwtfbbq
Omgwtfbbq
Dræb en fjende med et hån.


Flip-kabob
Flip-kabob
Antænd en spiller der bliver flippet af en der bruger Flippin' Awesome-hånet.


Leaderboard class demoman.png Demoman

Dødsjovt
Dødsjovt
Giv en fjentlig spiller et stilbillede af dit eget smilende ansigt.


Når Enden Er God
Når Enden Er God
Giv en fjendtlig spiller et stillbillede af dig selv, mens du ryster popoen.
Skotske Prygl
Skotske Prygl
Hån dine fjender til døde med Højlandsklingen.


Leaderboard class heavy.png Heavy

Ædegilde
Ædegilde
Spis 100 sandvicher.


Justitsmord
Justitsmord
Dræb en fjende, mens du håner ham.
Fotostroika
Fotostroika
Giv en fjende et stillbillede af dig, der håner, mens du er usårlig.


Leaderboard class engineer.png Engineer

Seksstrenget Symfoni
Seksstrenget Symfoni
Giv en fjendtlig spiller et stillbillede af dine evner som guitarvirtuos.
Hård Rock
Hård Rock
Brug din guitar til at smadre hovedet på en fjendtlig spiller.


Leaderboard class medic.png Medic

Obduktionsrapport
Obduktionsrapport
Giv en fjende et stillbillede af dig, mens du håner vedkommendes lig.


Leaderboard class sniper.png Sniper

Vær Høflig
Vær Høflig
Giv en fjende et stillbillede af dig selv, mens du letter på hatten.


Og Vinke
Og Vinke
Giv en fjende et stillbillede af dig selv, mens du vinker til vedkommende.
Sagen Sat På Spidsen
Sagen Sat På Spidsen
Stik en fjende med en pil.


Leaderboard class spy.png Spy

Strengt Fortroligt
Strengt Fortroligt
Giv en fjende et stillbillede af dig selv, der knipser en cigaret ned på vedkommendes lig.
Manden Fra S.t.i.k.s.Å.r.
Manden Fra S.t.i.k.s.Å.r.
Stik en fjende under fægtning


Tf2arrcamera.png Gengivelsespræstationer

Stjerne i mit eget show
Stjerne i mit eget show
Brug noget tid på at redigere en gengivelse.

Belønning: Instruktørens Vision

Opdateringhistorik

20. november 2007-opdateringen

29. april 2008-opdateringen (Gold Rush-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Lagde lyd til Medics nærkamps våben hån når han bruger Übersaven.

19. juni 2008-opdateringen (Pyro-opdateringen)

 • Hadouken hånet dræber nu spillere som den rammer.

8. juli 2008-opdateringen

19. august 2008-opdateringen (Heavy-opdateringen)

16. februar 2009-opdateringen

 • Demomans flaske hån fik en *bøvs* lyd.

24. februar 2009-opdateringen (Scout-opdateringen)

 • [Udokumenteret] tilføjede Home Run hånet til Ole Lukøje.

25. februar 2009-opdateringen

 • Ordnede BONK!! Partiklerne som ved en fejl fremstod i luften når battes hån drab var brugt på en modspiller.

21. maj 2009-opdateringen (Sniper vs. Spy-opdateringen)

 • Demoman kan nu detonere sine klæbe bombe imens han håner.
 • Tilføjede hånet til Kritzkriegen, som også heler 10 livs point.
 • [Udokumenteret] Spies fægtnings hån blev til et angrebs hån.
 • [Udokumenteret] Tilføjede spidnings hånet til Jægeren.
 • [Udokumenteret] Tilføjede "Spycrab" hånet til Forklædningssæt.

25. juni 2009-opdateringen

 • Ordnede Gengangeren skade reduktions bedriften når Spy håner.

31. august 2009-opdateringen

 • Ordnede Hadouken hånet som dræbte Scouts selvom de var under influensen af Bonk!-Atompunch.

15. september 2009-opdateringen

 • Det at spise sin Sandvichen ved at bruge hån metoden heler nu Heavy helt.

14. oktober 2009-opdateringen

 • Ordnede det at være i stand til at spise din Sandvich (via hån) og smide den i samme frame.

29. oktober 2009-opdateringen (Haunted Hallowe'en Special)

 • [Udokumenteret] Tilføjede Thriller hånet til alle klasser.

7. december 2009-opdateringen

 • Ordnede Heavys knytnæver som blev usyndlige når han håner.

17. december 2009-opdateringen (WAR!-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Tilføjede hån til Fuldtræfferen, Udligneren og Højlandsklingen
 • [Udokumenteret] Erstattede Soldiers Haglgevær hån med en 21 gevær salut. Det forrige hån blev tildelt Buff-banneret.
 • [Udokumenteret] Tilføjede ubrugte "klør fem" hån til Soldier og Demoman.
 • [Udokumenteret] Tilføjede ubrugt "Bottle show-off" hån til Demoman.

18. december 2009-opdateringen

 • Ordnede at servere nogen gange crashede relateret til Demomans hån-drab.

13. januar 2010-opdateringen

 • Ordnede Medics Ubersav hån-drab.

8. juli 2010-opdateringen (Engineer-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Tilføjede hån til Præriens Hævn og Roprotesen
 • [Udokumenteret] Tilføjede ubrugte "Klør Fem" og "Guitar spilleri" hån til Engineer.

26. august 2010-opdateringen

 • Ordnede at Ormelåget ikke spillede den rigtige lydeffekt når man brugte Udlignerens hån.

30. september 2010-opdateringen (Mann-Conomy-opdateringen)

 • [Udokumenteret] Ordnede en hån glitch relateret til at skifte våben for hurtigt.
 • [Udokumenteret] Tilføjede ubrugte "klør fem" hån til Scout, Pyro, Heavy, Engineer, Medic, Sniper, og Spy.
 • [Udokumenteret] Opdaterede "Klør fem" hånet til Scout og Demoman.
 • [Udokumenteret] Fjernede Engineers "klør fem" og "Guitar spilleri" hån fra spillets filer.

19. november 2010-opdateringen

 • Tilføjede det Originale Ubersavs hån til Vita-saven.

3. januar 2011-opdateringen

15. marts 2011-opdateringen

 • Ordnede at Soldiers/Demomans hån ikke virkede korrekt når de brugte Halv-Zatoichi.

14. april 2011-opdateringen (Den hatteløse opdatering)

 • [Udokumenteret] Rygstøds-hånet fylder nu Über-meteret helt op efter et succesrigt drab.

5. maj 2011-opdateringen (Gengivelses-opdateringen)

 • Tilføjede hånet: Instruktørens Vision.
 • [Udokumenteret] Tilføjede lydkommandoer til Kamikaze-, Spidning-, Oktoberfest- og Rygstøds-hånet.
 • [Udokumenteret] Tilføjede Engineers "Klør Fem" hån filer tilbage i spillet.
 • [Udokumenteret] Tilføjede et ubrugt "vis" hån til Heavy.

3. juni 2011-opdateringen

8. juni 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede et ubrugt grine-hån til Soldier, Demoman, Heavy, Medic, og Sniper.

23. juni 2011-opdateringen (Über-opdateringen)

1. juli 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede Home Run hånet til Atombattet.

20. juli 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede Cocksure hånet, brugt i samarbejde med Kokvæster 5000.
 • [Udokumenteret] Tilføjede et ubrugt "vis" hån til Soldier.

22. juli 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Soldier kan ikke længere håne imens Kokvæsteren 5000 oplader sit superskud.

23. august 2011-opdateringen

 • Ordnede at forsyningsskabene regenererede spillere imens de hånede.

13. oktober 2011-opdateringen (Manniversary-opdatering & udsalg)

 • Ordnede hån: Klør Fem.
 • Ordnede at "tf_allow_taunt_switch". sat til 0 ville nægte (normal opførelse), 1 for gammel fejl opførelse, eller 2 til at tillade våben skift når som helst imens man håner.
 • At håne med den Retskafne Bison, Forsvarsfanen, eller Saxxy bruger nu buff-bannerets hån.
 • At håne med Torturtoget eller med Saxxy, som Demoman, afspiller nu det samme hån som Granatkaster.
 • At håne med Saxxy som Medic afspiller nu det samme hån som Medi-geværet.
 • Ordnede hånet til Ullapool-pælen ("Bottle show-off" hån).

17. oktober 2011-opdateringen

 • Ordnede Klør Fem hån tilføjede effekter fra det anvendte våbens hån.

2. november 2011-opdateringen

22. november 2011-opdateringen

16. december 2011-opdateringen

 • Ordnede et problem som ville lade Pyros 'Mmmph' aktivere i luften uden at behøve at håne med Phlogistinatoren.
 • Ordnede et bedrift med Eureka-Effektens hån, som kunne aktivere, ud af ingenting, uden at håne, i højt laggende situationer.
 • Ordnede et bedrift med Phlogistinatoren, hvor effekten kunne aktivere sig selv, uden at håne, i højt laggende situationer.

27. juni 2012-opdateringen (Pyromania Update)

2. juli 2012-opdateringen

 • Ordnede et bedrift, hvor Scorch Shot kunne affyre dets kortsigtede kugle i begyndelsen af hånet.

5. juli 2012-opdateringen

 • Ordnede at Ragnrok-hånet angreb spillere igennem vægge.

6. september 2012-opdateringen

20. december 2012-opdateringen (Mecha-opdateringen)

 • Tilføjede frimærke-effekt efter en spillers hån, når de er på en bane som de har støttet med donationer.

8. januar 2013-opdateringen

 • Ordnede at være i stand til at krydse sin vej ind i en fjendtlig base ved at bruge "Klør Fem" hånet.

18. februar 2013-opdateringen

28. februar 2013-opdateringen

 • Opdaterede nogle af animationerne til Trevlende Alarm hånet.
 • Ordnede en klient fejl som opstod hvis man prøvede at bruge flammekasteren under hånets udtoning.
 • Ordnede at Phlogistinatorens Mmmph partikle effekt nogen gange sad fast efter mane havde gennemført hånet.

6. november 2013-opdateringen

 • Ordnede at hån med speciale formål ville blive underkendt af Halloween hån.

20. december 2013-opdateringen

23. januar 2014-opdateringen

 • Ordnede at Mød Medicen hånet ikke udløste duer når udført
 • Opdaterede kortslutningen så den bruger Engineers nærkamps våben hån
 • Opdaterede Skottens Kraniekløver til at bruge Demomans sekundære hån
  • Bruger Granat Kasterens hån, som teknisk set er Demomans sekundære våben til trods for at den er placeret i hans primære våben plads.
 • [Udokumenteret] Nyt "dosido" hån animationer blev tilføjet til Heavy og Spy. [1][2]
  • En af Spies ubrugte hån er vendt tilbage. [3]

11. februar 2014-opdateringen

 • Ordnede at hån ikke viste sig på karakteren på loadout skærmen efter at blevet udstyret
 • Ordnede at Klør Fem! hånet ikke gemte Engineers våben

Fejl

 • Nogen Drabs-hån er pårvirket af tilfældig skade-spredning og har en chance for ikke at påføre 450+ skade, hvilket betyder at en over-helet Heavy har en mulighed for at overleve drabs-hånet.
 • Sommetider, kan en spiller lade deres aktive våben imens de håner, tit når våbenet er sat til at automatisk genoplade (så som hvis auto-genopladning er sat til eller hvis våbenet er løbet tør for ammonition).
 • At løbe imod en afsats eller en klippekant og håne lige idet man går over kanten vil resultere i, at hånet bliver afbrudt, men alligevel gennemfører ens hån-animationen. Det samme vil ske hvis man bliver slået op i luften imens man håner.
 • Hvis serevens variabel tf_allow_taunt_switch er sat til 1 eller 2, så vil indflydensen af Mad genstande ikke tilført til spilleren hvis de aktiverede det med hån, som automatisk skifter spillerens våben imens de indgår fortærings animationen i stedet for at animationen bliver gennemført. Dog, menes genstanden at være "fortæret" og spilleren må derved vente på den er genopladt før den kan bruges igen.
  • Men ved at bruge den primære affyrings knap til at fortære sådan en gestand, så vil fejlen ikke opstå.
 • Det er nogen gange muligt at udføre et hån drab imens spilleren vender i den modsatte retning. Dette kan udføres ved at hurtigt vende sig før man håner; spillerens model vil vende i én retning, imens hån drabets effekt opstår i en anden retning.
 • Hvis et hån er igang og brugeren er dræbt imens de udføre det, så vil lydene og effekterne stadig vise sig selv hvis spilleren er død.

Bagateller

 • Hvis en spiller aktivere koden tf_allow_taunt_switch 2 på en server, så hvis man håner med vilket som helst Pyro våben og skifter til Regnblæseren imens man håner, så vil Pyro istedet for Regnblæseren have sin boble tryllestav i hånden.
  • Grunden til dette er at Pyro bruger hvad end det er han ser ligesom sin bobletryllestav, som han holder under Ragnerok hånet.

Referencer


Se også