Noget Særligt Til En Særlig Person

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Den er ring-formet, den er gave-indpakket, den er i bund og grund ubrugelig, og den er rigtig dyr ($100!). Kort fortalt, det er den mest nøjagtige simulering af en aktuel Valentines dags gave nogensinde gjort tilgængelig for folket.

[1]

TF2-holdet

Noget Særligt Til En Særlig Person er en værktøjsgenstand , der fremstår som en sølvbelagt diamantring, der sidder i en åben blå-violet farvet kasse med et grå filt interiør, traditionelt associeret med en vielsesring.

Ved brug, vil værktøjet blive til et par kosmetiske genstande, som kan blive båret af alle klasser i spillet.

Noget Særligt Til En Særlig Person blev bidraget til Steam-værkstedet under navnet "Engagement Ring".

Funktionalitet

Når Noget Særligt Til En Særlig Person er blevet købt fra Mann Co. Butikken, modtager spilleren en Gavepapir og et Navneskilt til brug på genstanden. Når den er indpakket, kan genstanden blive sendt til en udvalgt person. Modtageren modtager så en notifikation, der alarmerer dem om frieriet og tillader dem at acceptere. Hvis frieriet er accepteret, vil en besked blive udsendt til alle servere og som en alarm på menuforsiden, som noterer spilleren og modtagerens navne, såvel som navnet på deres ring.

Acceptering af frieriet

Værktøjet bliver brugt og bliver til et par guldringe med store diamanter, en til senderen og til modtageren, som kan bæres af alle klasser som en kosmetisk genstand med deres navne indskrevet i deskriptionen: "En evig forpligtelse mellem [sender] og [modtager], for evigt og altid og evigt og altid. Kys og kram." Ringene kan ikke blive gave-indpaket eller navngivet igen.

Afvisning af frieriet

Lige nu er der ingen måde at afvise ringen på. Når en spiller sender den gave-indpakket ring, er de eneste muligheder for modtageren at acceptere, eller at slette gaven. Kun Steam Support (Engelsk) kan genvinde ringen til senderens rygsæk, hvis modtageren ikke ønsker at modtage ringen.

Deriveret genstande

Backpack Something Special For Someone Special.png
Noget Særligt Til En Særlig Person
Niveau 100 Ring
"En evig forpligtelse mellem [sender] og [modtager], for evigt og altid og evigt og altid. Kys og kram."

( Kan ikke byttes eller bruges i smedearbejde )

Opdateringshistorie

19. december 2011-opdateringen

  • [Udokumenteret] Noget Særligt Til En Særlig Person blev tilføjet til spillets filer.

14. februar 2012-opdateringen

  • Noget Særligt Til En Særlig Person blev tilføjet til spillet.

11. juni 2012-opdateringen

  • Fixede at Spys Usynlighed ikke fungerede korrekt for Noget Særligt Til En Særlig Person.

4. september 2012-opdateringen

  • Rygsæklyde opdateret for Noget Særligt Til En Særlig Person.

Fejl

  • Det er muligt at bære en af disse genstande i begge kosmetiske rum på én gang. Hvis en af Noget Særligt Til En Særlig Person er taget af, vil den anden også blive fjernet.
  • Hvis nogen Halloween-besværgelser er anvendt, kan den ikke blive fjernet.

Paratviden

  • Talemåden "to måneders løn" var originalt fra en reklamekampagne fra 1947 af De Beers, i et forsøg på at stimulere diamantmarkedet.

Noter

Galleri