Stormesteren

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Krig er som et skakspil: Med indvolde ovenpå! Og i stedet for skakbrikker, er der modige, blodtørstige sataner, der elsker krig!
Soldier

Stormesteren (Grandmaster) er en promoverende kosmetikgenstand til alle klasser. Det er en holdfarvet sikkerhedshjelm (Engelsk), med et lille skakbræt (Engelsk) fastsat via en gummifjeder og to gummi-strimler, som hopper rundt, når spilleren bevæger sig. Oven på skakbrættet, er der et lille apparat, som enten projekterer et roterende, rødt bombe-hologram (når du er på RED) eller et roterende, blåt skruenøgle-hologram (når du er på BLU). Når spillerens drabsrække forøges, vil hologram-projektionen ændre sig til varierende skakbrikker.

Denne genstand blev tildelt i Ægte kvalitet for spillere, der forudbestilte det eksklusive Team Fortress 2 skaksæt fra ThinkGeek (Engelsk) eller Valve-butikken (Engelsk).

Opdateringshistorik

2. oktober 2013-opdateringen

  • Stormesteren blev tilføjet til spillet.

11. november 2013-opdateringen

  • Stormesteren vil nu opdatere sine modeller baseret på ejerens midlertidige drabsrække.

21. august 2014-opdateringen

  • Fiksede at Demoman ikke kunne bære Stormesteren.

Paratviden

  • Genstandens beskrivelse refererer til et par skakkampe i 1996 og 1997 mellem Garri Kasparov, en tidligere Verdensmester i skak og set som en af de bedste nogensinde, og Deep Blue, en skak-spillende computer udviklet af IBM med det formål at slå en verdensmester.
  • Titlen Stormester (Eng: Grandmaster) er tildelt til skakspillere af verdenens skak-organisation FIDE. Bortset fra Verdensmester, er Stormester den højeste titel en skakspiller kan modtage.

Fejl

  • Hvis en Spy er forklædt som en fjende med Stormesteren, vil hatten fremvise Spyens holdfarve.

Galleri