Nagymester

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Menj játszani a pinkó sakk játékkal az Ördöggel, Komcsi. (Az idézet csak angol nyelven hallható)
A Katona lehajta a játékot

A Nagymester egy promóciós díszítő tárgy mindegyik osztálynak. Ez egy csapatszínű védősisak, egy kicsi sakk táblával van csatolva egy rúgó gumival és kettő gumi csíkjaival, amik visszapattannak a játékos mozgásaival. A sakk tábla tetején, egy apró készülék projektejeivel egy kicsi piros bomba hologram van a RED csapatnak, és egy kék franciakulcs hologram a BLU csapatnak, mely mindakettő forog. Ha a játékosnak a killstreak szintje megemelkedik, a hologram vetítése megváltozik más különböző sakk darabjaira.

Ezt a tárgyat azoknak a játékosoknak dijazták Eredeti minőségben, akik megvették az Exklúzív Team Fortress 2 Sakk Készletet a ThinkGeek-nél vagy a Valve Store-nál, .

Frissítési Előzmények

2013. Október 2-i Javítás

  • A Nagymester hozzá lett adva a játékhoz.

2013. November 11-i Javítás

  • A Nagymester frissítve lett a hologramja, már a killstreak szint alapján, változik.

Apróságok

  • A tárgy leírása utal egy páros sakk mérkőzésekre 1996-ban és 1997-ben között Garry Kasparov, egy korábbi Sakk Világbajnok és egyesek szerint ő volt a minden idők legjobb játékosa, és a Deep Blue, egy sakkozó számítógép, amit az IBM fejleszt, azzal a szándékkal, hogy egy emberi világ bajnokságon kellet legyőzni.
  • A címe, ami Nagymester a neve, valójában a sakk játékosoknak díjazták, a Világ Sakk Szervezet által, az FIDE. Eltekintve, a Világbajnokságpn, a Grandmaster a legnagyobb cím, amit a sakk játékos kaphatott valaha.

Galéria