Knap Nok Smeltet Kondensator

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search

Barely-Melted Capacitor er en smede-ingrediens, som blev opdateret i 19. juni 2012-opdateringen. Den blev oprindeligt tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen, som Damaged Capacitor. Der står '6.22V1500' på den. Modsat de andre mystiske skatte, blev denne genstand ikke synligt ændret af Pyromania-opdateringen, og blev ikke fjernet i 11. juli 2012-opdateringen.

Opdateringshistorik

19. juni 2012-opdateringen

  • [Udokumenteret] Damaged Capacitor blev tilføjet til spillet.

20. juni 2012-opdateringen

Fejl

  • Denne genstand vises ikke i Mann Co.-kataloget.
  • Denne genstand er markeret som aske i spillet.

Paratviden

  • Hvis man udstyrer Eliminering af det Umulige-sættet vil det ændre Damaged Capacitor-beskrivelsen til " in such places, and ...", med tilfældige bogstaver fjernet (det er forskelligt fra spiller til spiller hvilke bogstaver som er fjernet), som er en del af en sætning fra romanen "The Adventure of the Copper Beeches", som er en del af The Adventures of Sherlock Holmes-samlingen (Engelsk). Når den bliver sammensat med de andre genstande tilføjet i 19. juni 2012-opdateringen, er den fulde sætning "Think of the deeds of hellish cruelty, the hidden wickedness which may go on, year in, year out, in such places, and none the wiser."
  • Et blog-indlæg (Engelsk) blev skrevet af PyroenTF2's officielle webside den 22. juni kl. 1500 EDT. Denne dato og tidspunkt stemmer overens med teksten på Damaget Capacitor.

Galleri

Oprindelig genstand

Backpack Damaged Capacitor.png

Damaged Capacitor
Niveau 1 Kondensator
Denne skadede kondensator ser ud til at være brandsikker såvel som i stykker. Er der noget, den IKKE kan gøre (udover at virke)?