Valami Különleges, Valaki Különlegesnek

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Gyűrű alakú, becsomagolt, tulajdonképpen hasztalan, és igen drága ($100!). Röviden, a lehető legpontosabb bemutatása egy Valentin-napi ajándéknak, mely valaha nyilvánosság számára elérhetővé vált.
The TF2 Team

A Valami Különleges Valaki Különlegesnek egy crafting/hu tárgy. Ez egy ezüst gyémántgyűrű egy nyitott, kékes-ibolya színű dobozban, aminek a belseje szürke színű nemez, mely leggyakrabban az eljegyzési gyűrűt jelképezi.

A Valami Különleges Valaki Különlegesnek a Steam Workshop, által került a játékba, "Engagement Ring" (Eljegyzési gyűrű) néven. (Az eredeti, workshop-ban közzétett verzió itt tekinthető meg. )

Funkció

Amikor ezt a tárgyat megvásárolja a játékos a Mann Co. Store-ban, a játékos kap ingyen egy,Gift Wrap-ot és egy Name Tag-ot, melyet használhat rajta.Ezután a gyűrűt el lehet küldeni a játékos által kiválasztott személynek. A célszemély egy felhívó üzenetet kap, mely tájékoztatja a tárgy megérkezéséről, melyet ezután elfogadhat. Ha a felkérést elfogadja, egy üzenet jelenik meg minden server-en, valamint a főmenüben, és kiírja a gyűrűt küldő, és elfogadó játékos, valamint a gyűrű nevét.

Ezután az ajándék egy pár aranygyűrűvé változik, nagy gyémánttal, melyet minden classes/hu viselhet egy miscellaneous item-ként, a küldő és a fogadó neve pedig a tárgy leírásában olvasható: "Egy örökké tartó kötelék [Küldő] és [Fogadó] között, mindörökkön örökké. XoXoX".

Gallery

Update history

2011. December 19-i Javítás

  • [Nem dokumentált] A tárgy a játék fájljaihoz lett adva.

2012. Február 14-i Javítás

  • Something Special For Someone Special a játékhoz lett adva.