Tux

From Team Fortress Wiki
< Tux
Jump to: navigation, search
Да, dit zal werken!
De Heavy bouwt zijn eigen Linux From Scratch-systeem.

Tux is een promotioneel overig voorwerp voor alle klassen. Het is een gestileerde versie van Tux de Pinguïn, de mascotte van Linux.

Dit voorwerp beschikt over drie stijlen, "Normaal", "Demoman" en "Pyro". De Demoman-stijl geeft de Tux een ooglapje en de Pyro-stijl vervangt de kop door het gasmasker van de Pyro en maakt de zwemvliezen grijs en gelijkend op laarzen.

Dit voorwerp werd uitgedeeld aan spelers die Team Fortress 2 op om het even welke verse van Linux opstartten tussen 14 februari en 1 maart 2013.

De Tux was nog verkrijgbaar tot halverwege maart en hoewel beloofd werd dat hij na de promotie ruilbaar zou zijn[1], is de Tux nog steeds niet ruilbaar en het is onbekend of en wanneer hij dat al dan niet ooit zal zijn.

Wanneer een speler, uitgerust met dit voorwerp, een tegenstander doodt zonder geholpen te worden door een andere speler, dan toont de killfeed iedereen in Pyroland dat het voorwerp een dodelijke assist krijgt, met zijn aangepaste naam als hij er één heeft.

Demonstratie in Pyroland

Stijlen

Hoofdartikel: Stijlen
Stijlen
Tux Normal Style.png
Tux Demoman Style.png
Tux Pyro Style.png
Normaal Demoman Pyro

Updateverleden

14 februari 2013-patch

  • Tux is aan het spel toegevoegd.

22 februari 2013-patch

  • [Onbeschreven] Tux kan nu assists scoren in Pyro-land.

Bugs

  • De Tux lijkt naast de middel van de Scout te zweven.
  • Het is mogelijk één Tux in beide "Overige" uitrustingsposities tegelijk te dragen. Als één ervan uitgedaan wordt, geldt dat automatisch ook voor de andere.

Trivia

  • De naam "Tux" is afgeleid van de afkorting "Torvalds' UniX", naar Linus Torvalds, de ontwikkelaar van de Linuxkernel en het Unix-besturingssysteem.
  • Naar een tuxedo, vaak afgekort als "tux", wordt soms verwezen als een pinguïnpak.

Galerij

Gerelateerde koopwaar

Reference

Externe links