Luutnantin viimeinen Haukku

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Poistetaan auton alle jääneitä eläimiä!
Soldier

Luutnantin viimeinen haukku on yhteisön-luoma kosmeettinen esine Soldierille. Se on epäkuollut versio Luutnantti Haukusta, jolla on loistavat silmät ja renkaanjälki sen selässä. Samalla tavoin kuin elävä versio, se puree panostaskua Soldierin vyön oikealla puolella, ja heiluu samalla, kun Soldier liikkuu.

Tätä esinettä voidaan pitää vain Halloweenin tai täydenkuun aikaan, eikä se ole näkyvä muulloin pelissä, ellei palvelimella ole Halloween-moodi päällä. Esineen voi kuitenkin pukea selkärepun sille kuuluvaan paikkaan, ja esikatselu näyttää pelaajan olevan se päällään.

Kun tätä esinettä käyttävä pelaaja tappaa vastustajan siten, ettei kukaan muu saa avustusta kyseisestä taposta, tappolista näyttää kaikille Pyromaassa oleville pelaajille, että tämä esine sai avustuksen. Esineen nimenä tappolistassa on sen muokattu nimi, mikäli kyseisellä esineellä sellainen on.

Luutnantin viimeinen haukku lisättiin Steam Workshop -keskukseen.

Pyromaa-esittely

Päivitys historia

29. lokakuuta 2013 -päivitys (Scream Fortress 2013)

  • Luutnantin viimeinen haukku lisättiin peliin.

6. marraskuuta 2013 -päivitys

  • Päivitti Luutnantin viimeinen haukku -esineen materiaalit.

11. helmikuuta 2014 -päivitys

  • Luutnantin viimeinen haukku pystyy nyt avustamaan Pyromaassa.

Trivia

  • Esineen englanninkielinen nimi on sanaleikki idiomista "bite the dust" (suom. potkaista tyhjää), mikä tarkoittaa kuolemista odottamattomalla tavalla.

Galleria

Katso myös