Gavepapir

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Alright, yeah, that's— naw, that's a pretty good job.
Scout on gift-wrapped items

Gavepapir (Gift Wrap) er et Verktøy som kan pakke inn en gjenstand man selv velger, og kan bli gitt til andre spillere du selv velger. Noen gjenstander som man normalt sett kan ikke bli byttet bork blir byttbare ved å pakke de inn. Gavepapir kan bli kjøpt fra Mann Co. Store eller bli funnet i Serie #8 Forsysnings Kasser.

Demonstrasjon

Deskripsjon

Gavepapir kan pakke inn en gjenstand og bli gitt til andre spillere, og kan også bli gitt til spillere selv om de er frakoblet. Gjenstander som ikke kan bli byttet kan bli byttbare ved å pakke dem inn. Ved bruk, vil den gjøre en "Carefully Wrapped Gift" eller så kalt "Forsiktig Pakket Pakke" og vil fjerne verktøyet fra ryggsekken siden den er bare en gangs bruk.

Etter at gaven er åpnet, vil gave gjenstanden vise hvem som har sent gaven og hvilken dato når man fikk den. Den som får gaven kan ikke sende den til noen andre siden 'Send Gave' knappen blir erstattet med 'Åpne' knappen.

Oppdaterings historie

6 oktober 2010 Patch

  • Gave gjenstander kan nå byttes og konstrueres.

18 oktober 2010 Patch

  • [Udokumentert] Gavepapir ble lagt til i spillet

27 oktober 2010 Patch (Scream Fortress)

  • Lagt til Gavepapir i butikken.

Trivia

En Forsiktig Pakket Gave
  • Ifølge 29 oktober 2010 Patch, kunne hvilken som helt gjenstand bli pakket inn bli byttet (etter at den som fikk gaven åpnet den), selv om den ikke kunne bli byttet fra før. En annen glitch som også ble fikset i den patchen var at navnet til gjenstanden ikke dukket opp i den pakkede gavens deskripsjon; den skulle inneholde et navn som TF_WEAPON_BAT, selv om Gavepapiret ble brukt.
  • Det var småe sjeldne glitcher føre 29 oktober 2010 Patch der en spiller kunne få to av den samme gjenstanden. Etter patchen, ble alle gjenstandene som var dupliserte forbli om de var åpne, men om de forble uåpnet ble de fjernet.
  • Det finnes en mulighet for at en gave pakkbar gjenstand kan miste sin status når man konstruerer med den. For eksempel, konstruere 18 ikke-byttbare men gave-pakkbare Prestasjons våpen i den normale veien kan resultere med ikke-byttbar, ikke gave-pakkbar foreldret metall.