Genstande

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
En Scout iført tre genstande: Slikstokken (et våben), en Bonk Hjelm (en hat), og et par Sommersolbriller (en diverse genstand)

Genstande henviser til objekter som spillere kan samle på og bruge i Team Fortress 2. Med nogle untagelser, våben er den eneste type genstande som har en direkte indflydelse på spillet; alle andre genstande er fuldkommen kosmetisk, desto mindre de giver genstandssæt bonuser.

Typer

Der er fem forskellige typer for genstande:

Rocket Launcher Vintage Tyrolean Paint Can Dueling Mini-Game Director's Vision
Våben Kosmetikgenstande Værktøjer Handlingsgenstande Hån

Genstandes udgivelses datoer

Hovedartikel: Genstandstidsliste

Anskaffe Genstande

Genstands Finde System

Hovedartikel: Genstands Finde System

Den mest normale måde at få genstande på er gennem Genstands Finde Systemet; efter man har spillet et hvis stykke tid, vil systemet automatisk give en spiller en tilfældig genstand. Når modtaget, vil genstanden blive placeret i spillerens rygsæk og spillet viser den nye genstand på skærmen, såvel som at notificere resten af den nuværende server med en tekst besked. Genstande som man kan få på denne måde inkludere våben, hatte, Mann Co. -forsynningskasser, visse diverse genstande, og værktøjer. Der er en begrænsning på den spilletid hvor i genstande kan fås, hvor efter det ikke ville være muligt at få flere genstande resten af ugen.

Præstationer

Hovedartikel: Præstationer

Den originale måde at får genstande på. Hver class har deres eget set præstationer, som når man opnår et vis antal af, ville resulterer i en Milepæl Præsentation. Når man opnår disse milepæle vil spilleren få udleveret en setgenstand fra den class' class update(Ekskluderet Blysålerne). Disse kan kun blive opnået en gang per account, også vis man starter sine præstationer på ny. En undtagelse til milepæls metoden er Gyslig Tophat, som man får gennem Hattemager præsentationen og Pyrosyn-Briller, opnået igennem Et Par Friske Øjne præsentationen.

Indkøb

Hovedartikel: Mann Co.-butikken

Genstande kan blive købt direkte fra Mann Co.-butikken ved at bruge penge fra spillerens Steam Pung. Introduceret i Mann-Conomoy updaten, giver butikken spillere en alternativ måde at anskaffe våben på, i stedet for at de skal vente på at de får dem fra Genstands Finde Systemet, smede dem, eller bytte sig til dem. Folk som laver Fælleskabskabte genstande for en procent af prisen på deres skabte genstande.

Genstande som er købt fra Mann Co.-butikken er typisk ikke byttelige eller brugbare i smedearbejde (med untagelsen af værktøjer så som Malingsbøtte). Dog kan bonus genstande som man får fra butikken(så som bonus genstande man for få at bruge 15 euro i et køb) blive brugt i smedning. Man kan også bruge Gavepapir genstanden fra butikken på andre fra buttiken genstande så man kan bytte dem til andre spillere.

Kasser

Hovedartikel: Mann Co.-forsyningskasser

en Mann Co.-forsyningskassenøgle, som man kun kan få igennem Mann Co.-butikken, kan blive brugt sammen med en Mann Co.-forsyningskasse til at anskaffe en genstand. Alle genstande som man får fra Mann Co.-forsyningskasser er byttelige. Ved at åbne forsynningskasser er den eneste måde at få usædvanlige hatte og særer våben på.

Smedning

Hovedartikel: Smedning

Spillere kan smede genstande som de ikke har lyst til at have, eller bare har flere end en af (f.eks. Våben) om til andre genstande som f.eks. hatte eller metal.

For at lave genstande må spillere bruge planer. Hvis en spiller prøver at smede forskellige genstande sammen som ikke passer en plan, så vil der ikke ske noget, man for ikke en ny genstand og de genstande spilleren prøvede at smede sammen vil forblive i spillerens ryksæg

Give Gaver

Hovedartikler: Gavepapir, Hemlig Saxton, Bunke af Gaver

Spillere kan også få genstande gennem gaver. Gavepapir's værktøjet tillader en specifik genstand, selv nogle som normal er ubyttelige, at blive byttet til andre spillere (også offline spillere). Hemmelige Saxton og Bunke af gaver værktøjerne, når brugt, giver tilfældige genstande til tilfældige spillere på den nuværende server.

Bytning

Hovedartikel: Byttehandel
The trading interface.

Byttesystemet tillader spillere at bytte sine genstande for andre spilleres genstande. Nuværende, er dette den eneste måde at få Retro våben og hatte på.

Salgsforfremmelse

Hovedartikel: Salgsfremmende genstande

Nogle hatte, diverse genstande og våben er bleven given til spiller som salgsfremmende genstande for andre steam spil. F.eks Left 4 Dead 2, Sam & Max: The Devil's Playhouse, Alien Swarm, Worms Reloaded, Poker Night at the Inventory, Killing Floor, Monday Night Combat, RIFT, Homefront, Total War: Shogun 2 og Football Manager 2012.

Begivenheder

Der er flere begivenheds specifikke genstande så som Halloween Masker eller Guld skruenøgle som man kun kan få på specifikke tidpunkter

Duelering

Hovedartikel: Duelminispil

Hver gang en spille leveler sit Duelemblem op (ved at vinde 10 duels), for spilleren et duelminispil, og en tilfældig genstand; denne tilfældige genstand kan være hvad som helst man normalt for igennem Genstands Finde Systemet, så som våben, hatte, eller værktøjer. Forsyningskasser kan dog ikke få's på denne måde.

Fælleskabs Tilføjelser

Se også: Steam Værksted

Fælleskabsgenstande bliver given manuelt af Valve for at belønne folk som har gjort en speciel indsat for fælleskabet. Historisk set er disse genstande bleven given til brugere som har lavet godemaps eller modeller (via Steam Værksted), for at hjælpe Valve i sprogs oversættelser, finde bugs (fejl) i enginenen. Fælleskabs genstande kan også blive given i andre tilfælde; selvlavte genstande versioner er given til spillere som laver genstande der kommer med i spillet officielt. (Igennem steam værksted er i gennem en konkurrence så som Art Pass Contest). Wiki-kasketten bliver givet til folk som har været værdifulder bidrager til Team Fortress Wiki

karekteristikker

Backpack Force-A-Nature.png
Kvalitet
Niveau # Item
Neutral egenskab
Positiv egenskab
Negativ egenskab
Genstandens informations panel som det ser ud in-game i rygsækken.

Niveauer

Hovedartikel: Genstands Niveauer

Alle genstande i Team Fortress 2 har enten et specifikt niveau eller et tilfældigt et. Hatte er typisk givet et tilfældigt niveau (,ed et par få undtagelser) mens våben får tildelt et specifikt niveau, alt efter hvilket våben det er. Metal, værktøjer, og actions-genstande er også tildelt specifikke niveauer.

Niveauer er fuldkommen kosmetisk og har ingen virkning på selve spillet. De hatte som blev udgivet sammen med Scream Fortress Update updaten er alle niveau 31, som repræsentere den dag halloween fejres på (Oktober den 31.).

Kvalitet

Hovedartikler: Kvalitet, Genstands Kvalitet Uddeling

Genstands kvalitet er et kosmetisk karateristisk træk som er inkluderet på alle rygsæks genstande. Det bliver given baseret på hvordan en genstand er blevet anskaffet og bliver identificeret ved farven på genstands navn når set på in-game eller inde i rygsækken. F.eks., standard våben så Haglsprederen er af 'normal' kvalitet (grå), og usædvanlige genstande så som Horsemann's Headtaker er af 'unusual' kvalitet (lilla). Genstande som man har fået før Mann Co. updaten har 'retro' kvalitet (blå).

Egenskaber

Se også: Fuld liste af genstands egenskaber

Egenskaber er strenge og værdier som er tilknyttet en genstand for at bestemme deres effekter. En egenskab kan være neutral, positiv, eller negativ. En negative egenskab er skadelig til brugeren, en positiv er gavnlig for brugeren, og en neutral egenskab er en egenskab som værken negativ eller positiv, men mere en slags alternativ effekt.

Specialfremstille

Hovedartikler: Malingsbøtte, Navneskilt, Beskrivelsesskilt, Mærke-værktøj, Sær del
Backpack Scattergun.png
Haglspreder
Niveau 1 Haglspreder
+ Name Tag

Description Tag
=
Backpack Scattergun.png
"Et Special-lavet navn!"
Niveau 1 Haglspreder
"En Special-lavet beskrivelse!"
Navneskilt og Beskrivelsesmærke værktøjerne tillader spilleren at ændre en genstands navn og beskrivelse. Disse modificationer er også synlige for andre spillere.
Backpack Brigade Helm.png
Brandmandshjelm
Niveau 50 Hat
+ Item icon Paint Can 729E42.png =
Paint Splat 729E42.png
Backpack Brigade Helm.png
Brandmandshjelm
Niveau 50 Hat
Malerbøtte værktøjet kan blive brugt til at ændre farve tema på genstande in-game. Typisk hatte og diverse genstande, valve har dog sagt at de måske vil tilføje farvning til våben senere.
Backpack Conscientious Objector.png
Militærnægteren
Niveau 25 Skilt
+ Item icon Decal Tool.png =
Backpack Conscientious Objector.png
Militærnægteren
Niveau 25 Skilt
Mærke-værktøj kan blive brugt til at tilføje et speciel lavt billed til mærkbare genstande.
Backpack Rocket Launcher.png
Sær Raketkaster
Sær Raketstyr - Drab: 5
+ Backpack Strange Part Kills While Explosive Jumping.png =
Backpack Rocket Launcher.png
Sær Raketkaster
Sær Raketstyr - Drab: 5
(Drab på luftbårne fjender: 0)
De Sære dele kan blive brugt til at tilføje 3 forskellige ekstra tællere på dit sære våben.

Rygsæk

Hovedartikel: Rygsæk

Rygsækken opbevare alle genstande som en spiller har anskaffet sig. Som en standard kan rygsækken opbevare 50 genstande. Hvis man opgradere sit account til premium kan den opbevare 300 genstande, og udvides ydligere ved Rygsæks Udviger værktøjet til et maximum af 2000 genstande.

Synlighed

Der er to måder på hvordan andre spillere kan vil være i stand til at se genstande på, inkluderet deres malet farve, kvalitet, navn og beskrivelse. Den først er efter død, dødskameraet vil vise spillere den skyldige spiller, samt vise den fulde information om et ikke standard genstand der har på. Den anden måde er ved hjælp af undersøgelse, hvor man pejer med sit sigte på en medspiller og trykker på undersøgs knappen (Er ved standard knappen "F") flere gange for at køre igennem spilleren inventar af genstande som de nu har på sig.

Fejl

  • Nogle gange vil hatte og andre genstande som ikke bliver brugt til kamp flyde i luften som om de havde fået deres position froset fast i den position hvor de har sat på spilleren.