Medicinerende Melodi

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Oh ho hoh! Jeg har været i den forkerte profession. Jeg må lære denne magi!
Medicen om heling med melodier

Håner man med Amputøren, eller trykker på Alt-ild, vil Medicen bringe våbnet op til sin skulder, læne på sin højre fod, og spille en beroligende melodi, der heler alle allierede inden for en vis rækkevidde, imens den giver dem en holdfarvet glød rundt om fødderne.

Hånen vil tilføje en lille smule til Medicens ÜberCharge-ladning, dog kun, når allierede bliver helet fra auraen. Den heler ikke forklædte eller skjulte Spies, og kan ikke overhele. Derudover, vil Pyros, der bærer Rygkradseren modtage formindsket heling. Helingseffekten rekvirerer et udsyn til målet, og kan derfor ikke hele holdkammerater, som er på den modsatte sig af en forhindring. Medicen vil blive tildelt et assisterende drab, hvis en holdkammerat inden for hånens aura-effekt dræber en fjende. Dette er også en af de to måder, hvorpå en Medic kan hele holdkammerater i Middelalder tilstand; den anden er med Korsridderens Armbrøst.

Håner man med Knoglesav eller Vita-saven vil det give den samme handling fra Medicen, men uden hele-effekten. Derudover, vil Vita-saven spille en dybere cello-tone i stedet for den lyse melodi Knoglesaven og Amputatøren spiller.

Heling og funktionstabeller

Eksempel på hånens hele-rækkevidde.
Helbred og funktionstider
Effekt-rækkevidde 450 enheder
Helbredelse
Helbredning (i kamp) 100% 105
Helbredning (ude af kamp) 300% 315
Funktionstider
Hån-varighed 4.2 s
Værdierne er omtrentlige og bestemt ved hjælp af fællesskabstestninger.

Opdateringshistorik

17. december 2010-opdateringen (Australsk jul)

  • Hånen blev tilføjet til spillet.

3. januar 2011-opdateringen

22. februar 2011-opdateringen

Paratviden

  • Medicen har en meget udsædvanlig positur, når han "spiller" på saven; mens det er muligt at spille violinen, og andre ensligende strenginstrumenter, med venstre hånd, er instrumentet normalt sat under kinden. Derudover, kan for stor en tilføjelse af ekstra pres på én fod lede til udmattelse.

Referencer

  1. I midten af hånet med Amputatøren, kunne spilleren gå ud af serveren, men heling-effekten ville forblive for omgivende sårede spillere, som gav dem uendelig regenerering af liv, selv efter død, indtil de gik ud af serveren eller banen ændredes. Denne effekt kunne blive 'stablet', hvis udnyttelse blev brugt adskillige gange på den samme spiller.