Proletariske Positioner

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Træt af alle de kapitalistiske bøller, der gør grin med dine små muskler? Træn op til mutant-masse, og vis de svin din rigtige magt med en henrivende, dog frygtindgydende, fremvisning af fitness, form og fysik!
Proletariske Positioner reklametekst

Proletariske Positioner er et fællesskabs-lavet Handlingshån til Heavy. Når hånen er aktiveret, vil Heavy udøve fire forskellige flex-poseringer, hver akkompagneret med et råb.

Proletariske Positioner blev bidraget (Engelsk) til Steam-værkstedet under navnet "The Soviet Show-off".

Demonstration

Opdateringshistorik

2. juli 2015-opdateringen (Gun Mettle-opdateringen)

  • Proletariske Positioner blev tilføjet til spillet.

Video

Paratviden

  • “Proletariat” er et term brugt til at referere kollektivt til arbejderklassen, eller dem som udgør den lavere klasse af samfundet.
  • Alle fire poseringer er taget fra bodybuilding udøvning. I kronologisk rækkefølge: Front Single Bicep Arm Extended, Side Chest, Twisting Back Double Biceps og Most Muscular (Engelsk) (også kendt som “krabbeposeringen”).
    • Den anden og fjerde posering er inkluderet på den nødvendige poseringsliste til bodybuilding konkurrencer.
    • Den første og tredje posering er velkendt, da de blev populariseret af Arnold Schwarzenegger i Mr. Olympia (Engelsk) konkurrencer.
  • Hånens "inventar-billede" referer stadig til det originale navn givet af skaberen Hypo (Engelsk), The Soviet Show-off (Engelsk).

Galleri