Velgørenhedsånd

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Vi spandt vaskeægte udgået røntgenmaskiner fra Sovjet-æraen, fast til adskillige holdmedlemmers brystkasser og stol på os når vi siger, at videnskaben bag det er skam god nok: De mennesker i vores eksperiment med de største hjerter var rent faktisk de flinkeste fyre på holdet. Hvordan ved vi det? I skulle bare have set hvor mange mennesker der dukkede op til deres begravelser.
TF2-holdet om generøsitet

Velgørenhedsånd (Spirit Of Giving) er en kosmetikgenstand til alle klasser. Det er en lille røngtenmaskine der sidder på hver klasses brystkasse. Maskinen har en lille grøn fosforescerende skærm, som viser et dunkende hjerte og bobler. Den blev givet til alle spillere som loggede ind under Australsk jul 2011 begivenheden eller havde logget ind efter 21. december 2011-opdateringen. Premium spillere fik også en Hemmelig Saxton, oven i at få deres Velgørenhedsånd.

Denne genstand tæller hvor mange gaver en spiller har givet enten via en Hemmelig Saxton, Gavebunke, En gave med en Robo-fællesskabskassenøgle eller Bunke af gaver med Robo-fællesskabskassenøgler. Hver gave givet vil øge tallet vist på genstanden.

Rangeringer

Genstandens nuværende rangtitel udgør præfikset på genstanden; som f.eks. vil en Velgørenhedsånd med tre gaver givet fremstå som "Den kompetente kildes Velgørenhedsånd". Denne proces er magen til den af Sære våben: At øge niveauet vil ikke kun opgradere genstandens titel, men selve 'hjertet' i den vil også blive større. Konsekvent, vil hjertet ikke kunne ses hvis en spiller aldrig har givet nogen gaver ud.

Selvom at Gavebunke er i stand til at give 23 gaver til spillere på en server ved bare ét forbrug, så vil tælleren kun tælle for den aktuelle mængder af gaver uddelt. Af den grund, så hvis en server kun har 10 spillere som er forbundet, udover brugeren, vil der kun blive uddelt 10 gaver og tælleren vil kun øge den med 10.

Rang Gaver givet Navn
0 0 Ingen
1 1 Den basale velgørers
2 3 Den kompetente kildes
3 7 Den tilstrækkelige altruists
4 12 Den tilfredsstillende julemands
5 20 Den tilstrækkelige samaritaners
6 28 Den distingverede donors
7 37 Den Dynamiske Godgørers
8 47 Den forbrugende forærers
9 57 Testamentebaronens
10 68 Gavmildhedsherrens
11 79 Velgørenhedshøvdingens
12 91 Generøsitetens generalissimos
13 104 Den magtfulde velgørers
14 120 Behagskejserens
15 138 Førsteklasses-filantropens
16 158 Den humanitære humanes
17 179 Den uselviske samaritaners
18 210 Über-altruistens
19 250 Saxtons egen

Opdateringshistorik

21. december 2011-opdateringen

  • Velgørenhedsånd blev tilføjet til spillet.

8. marts 2012-opdateringen

  • Velgørenhedsånd kan nu også bruges sammen med et Navneskilt.

20. december 2013-opdateringen (Smissmas 2013)

  • Genstande uddelt fra tideligere begivenheder (inklusiv Velgørenhedsånd) er blevet have been genaktiveret for alle spillere, selv dem som har slettet deres tideligere uddelte genstande.

22. december 2014-opdateringen (Smissmas 2014)

  • Genstande uddelt fra tideligere begivenheder (inklusiv Velgørenhedsånd) er blevet have been genaktiveret for alle spillere, selv dem som har slettet deres tideligere uddelte genstande.

Fejl

  • Den grønne del af skærmen på modellen er stadig synlig på en spillere når de er usynlig som en Spy.
  • Mann Co.-kataloget beskriver genstandens rang som øget af mængden af dueller (fra Duelminispil), i stedet for mængden af gaver givet ud.
  • En Hemmelig Saxton fejl vil gøre at selve brugeren kan modtage gaven, som nuværende kun sker hvis brugeren er på en ellers tom server og bruger en. Det vil ikke være nogen genstande i, men Velgørenhedsånd tælleren vil stadig blive øget.
  • Af og til, forsvinder hjertet.

Paratviden

  • Denne genstand er en reference til den klassiske Dr. Seuss fortælling How the Grinch Stole Christmas! (Engelsk) hvor hovedpersonen er født med et hjerte to størrelser for lille, men da han giver julegaver til hvemmerne i Hvemby, vokser hans hjerte tre gange i størrelse.
  • Hypertrofisk kardiomyopati (Engelsk) er den medicinske term for fortykkelse og udvidelse af hjertet.

Galleri

Se også