Sähkösydän

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Me kiinnitimme todellisen käytöstä poistetun Neuvostoliiton aikaisen röngtenlaitteen useaan tiimin jäsenen rintaan, ja luota meihin, tiede on kunnossa: Kokeen henkilöt suurimmilla sydämmillä olivat itse asiassa mukavimmat kaverit henkilökunnasta. Mistä tiedämme? Sinun olisi pitänyt nähdä kuinka monta ihmistä näyttäytyi heidän hautajaisissaan.
TF2 Tiimin avokätisyyttä

Sähkösydän on sekalainen tavara kaikille luokille. Se on pieni harmaa röntgenlaite kiinnitetty jokaisen luokan rintaan. Laitteella on vihreä, fosforesoiva näyttö jossa on mukana sykkivä sydän ja kuplia. Se on jaettu kaikille pelaajille jotka olivat sisään kirjautuneina "Australian Cristmas" tapahtuman aikaan ja oli edelleen kirjautuneena sisään 21. joulukuuta 2011 -päivitys aikana tai jälkeen. Premium jäsenet saivat myös Salaisen lahjan lisäksi Sähkösydämmen. Tämä esine laskee pelaajan antamat lahjat Salaisten lahjojen, Lahjakasojen, Satunnaisten robottiavainlahjojen, ja Kasa robottiavainlahjojen välityksellä. Jokainen annettu lahja kasvattaa laskurin lukua.

Tasot

Nykyinen taso nimike muodostaa etuliitteen esineelle, esim. Sähkösydän kolmella annetulla lahjalla näkyy: "Herttaisen Hyväntekijän Sähkösydän". Tämä prosessi on samankaltainen kuin Kummallisissa aseissa: ainoastaan tason nostaminen ei muuta esineen etuliitettä, myös 'sydän' kasvaa kokoa. Siispä, sydän ei ole näkyvä jos pelaaja ei ole koskaan antanut yhtään lahjaa. Vaikka Lahjakasa pystyy myöntämään 23 lahjaa pelaajille palvelimessa yhdellä käytöllä, luku lisääntyy vain annettujen lahjojen verran. Joten, jos palvelimella on vain 10 liittynyttä pelaajaa, laskematta käyttäjiä, vain 10 lahjaa annetaan ja numero nousee 10:llä.

Arvo Lahjoja annettu Nimi
0 0 Ei mitään
1 1 Lähtökohtaisen lahjoittajan
2 3 Herttaisen hyväntekijän
3 7 Asianmukaisen altruistin
4 12 Palkitsevan pukin
5 20 Riittävän samarialaisen
6 28 Arvokkaan antajan
7 37 Dynaamisen hyväntekijän
8 47 Kokeneen lahjoittajan
9 57 Antavaisen auttajan
10 68 Lahjoittavan lordin
11 79 Hyväntekijöiden heimopäällikön
12 91 Avokätisen kenraalin
13 104 Isokenkäisen ilonjakajan
14 120 Kivan keisarin
15 138 Ensimmäisen luokan hyväntekijän
16 158 Kaikkien kaverin
17 179 Laupiaan samarialaisen
18 210 Uber-altruistin
19 250 Saxtonin oma

Päivitys historia

21. joulukuuta 2011 -päivitys

  • Sähkösydän lisättiin peliin.

8. maaliskuuta 2012 -päivitys

  • Esinettä voidaan nyt nimetä.

Bugit

  • Vihreä osa ruudusta on näkyvä pelaajan ollessa Verhoutunut Spyna.
  • Mann Co. tuoteluettelo kuvasi esineen tason nousevan kaksintaisteluiden määrästä (Kaksintaistelu-minipeleistä), eikä annettujen lahjojen määrästä.
  • Salainen lahja bugi antaa alkuperäiselle käyttäjälle lahjan, ja tämä toteutuu jos on täysin tyhjällä palvelimella kun käyttää sen. Esinettä ei ole sisällä, mutta Sähkösydän silti päivittää sen lahja laskuriin.

Trivia

  • Pienin määrä rahaa jonka pelaaja voi kuluttaa Salaiseen Lahjaan yksin (mukaan laskematta vaihtokauppaa) tason nostamiseen, tämän esineen sen maksimi olisi $247.50 / £147.50 / 185. Pienin määrä rahaa jonka pelaaja voi kuluttaa Lahjakasaan yksin (olettaen, että sitä käytetään koko 24 pelaajan palvelimen joka kerta) tason nostamiseen , tämän esineen sen maksimi olisi$219.89 / £130.33 / 164.89.
  • Scoutin, Pyron ja Medicin käytössä, esine on oikealla puolella rinnassa, vaikka ihmisen sydän yleensä on hieman oikealla puolella.

Gallery

Katso myös