2Fort Invasion

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
2Fort Invasion
Ctf 2fort invasion.png
Grundlæggende information
Banetype Erobr flaget
Filnavn: ctf_2fort_invasion
Udvikler(e): Miguel "BANG!" Melara
Michael "::Egan::" Egan
The Ronin
Martin "Chaofanatic" Ellis
Ryan "Freeflow" Leitao
James "Retro" Wright
Aeon "Void" Bollig
Bane-information
Miljø: Landbrugsområde
Scenarie: Nattetid
Dybt vand: ja
Pyrovision: Nej
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×2  •  Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×4
Map Photos
Menu photos ctf 2fort invasion.png
Map Overview
2Fort Invasion overview.png
Rumvæsener tager over, men holdene er for beskæftiget med at udregne den bedste måde at dræbe hinanden på med rumvæsen-artefakter.
— Invasion-opdateringen
2Fort Invasion har flere variationer, inklusiv Erobr flaget.

2Fort Invasion er en Erobr Flaget bane. Det er en rumvæsen-version af 2Fort lavet til Invasion-fællesskabsopdateringen.

Den er sat ved nattetid, hvor de to baser er blevet konverteret til undersøgelseslaboratorier, der studerer rumvæsenteknologi. Den RØD'e base er blevet ødelagt af en nedstyrtet Flyvende Tallerken, mens den BLÅ base er kommet i karantæne.

Destrueret rumvæsner er placeret rundt omkring på banen, og de eksploderer, når de bliver skadet, ligesom Græskarbomber.

Steder

Områder Udenfor

 • Bro: Broen som forbinder de to forte. I TF2 version, I modsætning til tidligere versioner, er broen dækket, som tillader Scouts at dobbelt-hoppe, Demoman at klæbebombehoppe og Soldier at rakethoppe fra toppen af en af kampstillingerne, løbe over broens tag og derefter springe frem på fjendens kampstillinger. Taget giver også dække for fremrykkende spillere og rykker generelt kampen ind i baserne. Normalt vil Scouts ikke have noget problem med at springe over på broen, men til tider vil de glippe på det andet spring frem imod fjendes kampstillinger, og lande nær en af dørene. Den yderste kant af broens tag er fejlramt; hvis en Scout forsøger at springe lige på kanten, hvad angår spilmekanik, så "falder" de og får dermed kun et spring i stedet for to. At springe et splitsekund tidligere, imens man bruger Kraftspring eller Atombattet, er nok til at korrigere for problemet. Scouts, Demomen og Soldiers på taget af broen er sårbare over for Snipere, som begrænser strækningen af spring, hvilket giver endnu en forhindring for angribende klasser.
 • Indgang: Efter at krydse broen er der to indgange til basen på stueetagen. "Indgangen" leder fra disse to åbninger kort ind i basen. Herfra er indgangens layout en T-form. Et venstresving leder spilleren til trappen, som leder til kloakken, såvel som den smalle gang som forbinder kampstillingernes forsyningslokale til både indgangen og gårdspladsen (der er en faldlem i loftet, som gør det muligt for spilleren at springe ned fra forsyningslokalet).
 • Indgang Siderum: Et højresving leder en ind i et mellemstort lokale med en dør i den modsatte ende, som også giver adgang til gårdspladsen. Dette rum er tæt trafikeret af begge hold, da det er den mest direkte vej fra hovedindgangen til gårdspladsen. Engineers kan slå lejr her, hvis fjenden forsøger at tvinge sig igennem indgangen. yderligere, på grund af lokalets store størrelse, er der ofte mange Spies som skjuler sig her. I mange andre dele af 2Fort er gangene for smalle til at give dække til en usynlig Spy, men dette rum er en undtagelse, hvilket tillader dem at bevæge sig uopdaget udenom kampe, der finder sted ved indgangen.
 • Kampstillinger: Kampstillingerne befinder sig på den forreste del af anden etage på hvert fort, og har en centreret "bunker" del. Denne del har store vinduer uden glas og et tag. Vinduerne giver næsten ubrudt oversigt over hele området. I TF2, er kampstillingerne ofte kendt som "balkonen", såvel som "Sniper afsatsen," eller "Sniper dækket," på grund af deres hovedformål, som er at give Sniperne et godt udsigtspunkt. Snipers camper ofte på afsatsene, hvilket giver dem fantastisk overblik over næsten hele den ydre del af 2Fort, med undtagelse af broen og vandet under den. Den røde side har en afsats som man kan skade sig selv ved at falde ned fra. Den blå side er dog, asymmetrisk, ikke høj nok.

Fort Områder

 • Kloakkerne: Tunnelerne under hver base, der leder fra vandet under broen til "Indgangen", er generelt refereret som "Kloakkerne". De har adskillige skarpe svinge, som skaber mange blinde hjørner, hvorom man kan kæmpe. Kloakkerne er generelt brugt som en måde, hvorpå man kan komme ind i fjendens base fri for Sniper-opmærksomheden ovenfra. På grund af deres snævre-udformning, og vandet, er det svært for Spies at snige sig forbi fjender i Kloak-området.
 • Kloakrum: I hver kloak, er der et rum placeret i et hjørne, som er sat op på en måde, så man ikke kan se hele rummet fra tunnelerne af. På vand-siden af rummet, har tunnelen to 90-graders drejninger, men på base-siden af rummet, er der en lang uforstyrret tunnel-strækning. Den lange tunnel giver en lang sigtelinje mellem rummet og kloak-udgangen. Rummene er ofte campet af Engineers, som bruger Teleportere, for at tillade deres hold at komme hurtigt til den fjendtlige base, eller Sentry Guns for at forhindre det modstående hold fra at bruge området.
 • Gårdsplads: Gårdspladsen er hovedovergangen fra stueetagen til anden etage. Det er et lukket område uden tag i hver base, ved siden af spawnlokalet og på spillerens højre side når de går igennem indgangen. Det er afgrænset på tre sider af høje afsatser, og der er døre forbundet til spawnlokalet, en trappe som leder ned til efterretningslokalet på anden etage, og en dør fra indgangen og fra balkon spawn korridoren på stueetagen. To trapper giver adgang fra stueetagen til anden etage. Engineers bruger ofte dette punkt som et omfattende forsvarspunkt, da det for de fleste klasser er det eneste adgangspunkt til efterretningslokalet. Ved at placere en Sentry Gun, kan en Engineer levere et bæredygtigt forsvar mod angreb på efterretningslokalet, især hvis den placeres så den dækker døren til kampstillingerne.
 • Gitter: Dette er det lille lokale med det tilgitrede gulv over indgangen til hver base. Det er forbundet direkte til området ovenpå, og som resultat bliver det ofte brugt af spillere til at få hurtig adgang til kampe ved indgangsområdet. Demomen, Soldiers, Engineers, Scouts og Pyros kan springe op til anden etage herigennem, hvilket giver en alternativ måde at få adgang til anden etage. Klasser såsom Engineer og Demoman kan også campe over gitteret, hvor de kan begrænse fjendens adgang gennem hovedindgangen. Det er muligt at gøre Splash-skade gennem gitteret.
 • Ovenpå: Dette er det store lokale på anden etage, tilgrænsende til hovedforsyningslokalet. Området ovenpå har en udgang til kampstillingerne, "gitteret", "toppen af spiralen", og "gårdspladsen". Dette lokale er yderst trafikeret da det er det væsentligste vejkryds på banen, som forbinder næsten alle områder i basen. Det bliver ofte brugt af Scouts som er hoppet op på balkonen, da det giver en direkte rute til efterretningen via spiralrampen. Området ovenpå er også kendt som "hø-rummet" eller "høloftet" (på grund af de store bunker af hø på gulvet), eller simpelthen "lobbyen på første sal".

Hovedbase Områder

 • Spiral: Spiralrampen som leder fra kælderen op og ud af basen, er et af kun to adgangspunker til efterretnings-rummet. Ligesom kloakkerne, er spiralen en smal korridor med hyppige højresving. Dette resulterer ofte i nærkamp, og på grund af den begrænsede plads, er det nemt at forhindre fjendtlig passage med en Dispenser, Sentry Gun, eller Heavy. På toppen er spiralen forbundet med området ovenpå via et lille rum, hvor der er en lille Helbredspakke og Ammunitionskasse, såvel som to små hjørner, hvor Spies ofte gemmer sig. Der er en direkte sigtelinje fra området ovenpå langs toppen af spiralen, hvilket tillader Snipers at dræbe fjender, der har efterretningerne mens de bevæger sig op af spiralen.
 • Trapperne: Dette er en lang rampe, som løber fra bagenden af gårdspladsen ned i kælderen. Det er det andet udgangspunkt for stjålne efterretninger. Den har fået navnet "L-Skakt" fordi den, i tidligere versioner af banen, indeholdte en elevator. Den kendes også som "bagtrappen", "den lange trappe", "den lige trappe", eller simpelthen "trappen".
 • Kælder: Dette er området nedenunder i mellem spiralrampen og Trappen. Den leder til efterretnings-rummet, og et genforsyningspunkt kan findes i enden nærmest Trappen. Der er en Helbredspakke og en Ammunitionskasse i midten af kælderen - som blev tilføjet af 29. april 2008-opdateringen. Tilføjelsen af disse forsyninger har gjort det lidt sværere at campe efterretnings-rummet, og lidt nemmere at angribe.
 • Efterretnings-rummet: Dette er lokalet, der har Efterretningerne. Det har to indgange fra kælderen. Dette er det primære forsvarspunkt på 2Fort, og det bliver derfor ofte campet af Engineerss, Demomen, og andre klasser. For succesfuldt at erobre din modstanders efterretning, skal du bringe det tilbage til efterretnings-rummet i din egen base. Efterretningerne er på et skrivebord i det modsatte hjørne af begge indgange. Lokalet er sat op på en måde som gør det meget nemt for campere at forskanse sig, og det kan være næsten umuligt at besejre dem uden en Übercharge.

Strategi

Hovedartikel: Fællesskabets 2Fort strategi

Opdateringshistorik

6. oktober 2015-opdateringen (Invasion-fællesskabsopdateringen)

 • [Udokumenteret] Tilføjede 2Fort Invasion.

8. oktober 2015-opdateringen

 • Fiksede at generiske bombe-enheder (på Invasion-banerne) skadede holdkammerater, når de blev skud af en pil.

15. oktober 2015-opdateringen

 • Fiksede nogle få områder, hvor spillere kunne komme uden for banen.

13. november 2015-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede Invasion Fællesskabsopdaterings baner til de regulære hurtigspils-lister.

Galleri

Efterretninger

Plakater

Se også