2Fort

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


2Fort
Ctf 2fort bridge ss.png
Grundlæggende information
Banetype Erobr flaget
Filnavn: ctf_2fort
Udvikler(e): Valve
Bane-information
Miljø: Landligt
Scenarie: Solrigt
Dybt vand: Ja
Pyrovision: Ja
Bane-genstande
Healthico.png Helbredelsespakker: Smallhealth.png ×2  •  Mediumhealth.png ×4
Ammoico.png Ammunitionskasser: Smallammo.png ×2   •   Mediumammo.png ×4
Map Photos
Menu photos ctf 2fort.png
Map Overview
2Fort overview.png
Denne bane er ikke stor nok til os begge to!
Scouten på modstående baser
2Fort har flere variationer, inklusiv Invasion.

2Fort er en Erobre flaget bane, og er den senere optrædende omlavning af Team fortress Classics bane af samme navn; disse baner er begge baseret på Team Fortress banen "2fort5". 2Fort var den første officielle erobre flaget bane til Team Fortress 2, og var en af de seks første baner inkluderet ved spillets offentliggørelse. To ensartede forte står modsat hinanden, adskilt af en strøm af vand. En dækket bro fører over strømmen og kampstillinger findes på hvert fort, hvilket skaber fremragende mulighed for at overfalde angribende spillere, især for Sniperne.

Der er tre indgange til hvert fort, dog er de ikke tilgængelige for alle klasser. Hovedindgangen er de to åbninger på stueetagen. Der er korte ramper som leder op til hver indgang, og indgangene mødes under et åbent gitter. Disse ramper tillader det forsvarende hold at angribe ubudne gæster ovenfra. Den anden indgang er igennem kloakerne som forløber under hver base. Gangen mellem kloakerne og basen byder på en trappe og en pøl af vand; dette område er en mulig flaskehalsåbning. Den tredje indgang er hver bases kampstillinger, som man generelt kun kan få adgang til ved at bruge specielle hoppemanøvrer som Scout, Soldier, Pyro, Demoman, eller Engineer. Det er også muligt at tvinge sig adgang som Medic udrustet med Det hurtige fiks imens man helbreder en Soldier eller Demoman.

2Forts baserne er de letteste at forsvare af alle de officielle erobre flaget baner, på grund af de lange, let-blokeret passager som leder til og fra fjendens flag. Hver eneste erobring kræver en betydelig mængde af koordination, især når der er mange spillere.

For at vinde, skal dit hold stjæle det andet holds efterretninger gentagende gange indtil, at I når spillets erobringsgrænse (3 som standard), imens I forhindrer fjenden i at opnå samme mål.

Introduktions-video

Områder

Udendørsområder

 • Bro: Broen som forbinder de to forte. I TF2 version, I modsætning til tidligere versioner, er broen dækket, som tillader Scout at dobbelt-hoppe, Demoman at klæbebombehoppe og Soldier at rakethoppe fra toppen af en af kampstillingerne, løbe over broens tag og derefter springe frem på fjendens kampstillinger. Taget giver også dække for fremrykkende spillere og rykker generelt kampen ind i baserne.
  • Normalt vil Scouts ikke have noget problem med at springe over på broen, men vil i stedet fejle på det andet spring frem imod fjendes kampstillinger og lande nær en af dørene. Den yderste kant af broens tag er bugged; hvis en Scout forsøger at springe lige på kanten, hvad angår spil mekanik, så "falder" de og får dermed kun et spring i stedet for to. At springe et splitsekund tidligere, imens man bruger Kraftspring eller Smutteren, er nok til at korrigere for problemet.
Scouts, Demomen og Soldiers på taget af broen er sårbare overfor Sniper ild, som begrænser strækningen af spring, hvilket giver endnu en forhindring for angribende klasser.
 • Indgang: Efter at krydse broen er der to indgange til basen på stueetagen. "Indgangen" leder fra disse to åbninger kort ind i basen. Herfra er indgangens layout en T-form. Et venstresving leder spilleren til trappen, som leder til kloakken, såvel som den smalle gang som forbinder kampstillingernes forsyningslokale til både indgangen og gårdspladsen (der er en faldlem i loftet, som gør det muligt for spilleren at springe ned fra forsyningslokalet). Et højresving leder en ind i et mellemstort lokale med en dør i den modsatte ende som også giver adgang til gårdspladsen. Dette rum er tæt trafikeret af begge hold, da det er den mest direkte vej fra hovedindgangen til gårdspladsen. Engineers kan slå lejr her, hvis fjenden forsøger at tvinge sig igennem indgangen. yderligere, på grund af lokalets store størrelse, er der ofte mange Spies som skjuler sig her. I mange andre dele af 2Fort er gangene for smalle til at give dække til en usynlig Spy, men dette rum er en undtagelse, hvilket tillader dem at bevæge sig uopdaget udenom kampe, der finder sted ved indgangen.
 • Kampstillinger: Kampstillingerne befinder sig på den forreste del af anden etage på hvert fort og har en centreret "bunker" del. Denne del har store vinduer uden glas og et tag. Vinduerne giver næsten ubrudt oversigt over hele områedet. I TF2, er kampstillingerne ofte kendt som "balkonen", såvel som "Sniper afsatsen," eller "Sniper dækket," på grund af at deres hovedformål er at give Sniperne et godt udsigtspunkt. Snipers camper ofte på afsatsene, hvilket giver dem fantastisk overblik over næsten hele den ydre del af 2Fort, med undtagelse af broen og vandet under den. Den røde side har en afsats som man kan skade sig selv ved at falde ned fra. Den blå side er dog, asymmetrisk, ikke høj nok.

Fort områder

 • Kloakerne: Tunnelerne fra hver base leder fra vandet under broen til "Indgangen", er som oftest kendt som "Kloakerne". Der er meget skarpe sving, hvilket skaber adskillige blinde hjørner som man skal kæmpe uden om, som giver Pyros en defensiv fordel. I hver kloak er der et indhug i et af hjørnerne på en måde som gør det umuligt at få 100% indsigt i lokalet fra tunnelerne. På vand siden af rummet har tunnelen to 90 grader bøjninger, men på base siden af rummet er der ubrudt strækning af tunnel. Den lange tunnel giver en lang sigtelinje imellem rummet og kloakudgangen. Rummene i kloakerne bliver ofte campet af Engineers som bruger Teleporteresom gør det muligt for deres holdkammerater at få hurtig adgang til fjendens base. Ellers bliver kloakerne hovedsageligt brugt til at komme ind i fjendens base uforstyret af Sniperne ovenpå. På grund af at tunnellerne er så smalle er det svært for Spiesat snige sig forbi fjender som også bruger tunnellerne.
 • Gårdspladsen: Gårdspladsen er den hovedovergangen fra stueetagen til anden etage. det er et lukket område uden tag i hver base, ved siden af spawnlokalet og på spillerens højre side når de går igennem indgangen. Det er afgrænset på tre sider af høje afsatser, og der er døre forbundet til spawnlokalet, en trappe som leder ned til efterretningslokalet på anden etage, og en dør fra indgangen og fra balkon spawn koridoren på stueetagen. To trapper giver adgang fra stueetagen til anden etage. Engineers bruger ofte dette punkt som et omfattende forsvarspunkt, da det for de fleste klasser er det eneste adgangspunkt til efterretningslokalet. Ved at placere en Sentry Gun, kan en Engineer levere et bæredygtigt forsvar mod angreb på efterretningslokalet, især hvis den placeres så den dækker døren til kampstillingerne.
 • Gitter: Dette er det lille lokale med det tilgitrede gulv over indgangen til hver base. Det er forbundet direkte til området ovenpå, og som resultat bliver det ofte brugt af spillere til at få hurtig adgang til kampe ved indgangsområdet. Demomen, Soldiers, Engineers, Scouts og Pyros kan springe op til anden etage herigennem, hvilket giver en alternativ måde at få adgang til anden etage. Klasser såsom Engineer og Demoman kan også kampe over gitteret, hvor de kan begrænse fjendens adgang gennem hovedindgangen. Det er muligt at gøre Splash skade gennem gitteret.
 • Ovenpå: Dette er det store lokale på anden etage, tilgrænsende til hovedforsyningslokalet. Området ovenpå har en udgang til kampstillingerne, "gitteret", "toppen af spiralen", og "gårdspladsen". dette lokale er yderst trafikeret da det er det væsentligste vejkryds på banen som forbinder næsten alle områder i basen. Det bliver ofte brugt af Scouts som er hoppet op på balkonen, da det giver en direkte rute til efterretningen via spiral rampen. Området ovenpå er også kendt som "hø rummet" eller "høloftet" (på grund af de store bunker af hø på gulvet,) eller simpelthen "lobbyen på første sal".

Hovedbase områder

 • Spiral: Spiral rampen som leder fra kælderen op og ud af basen er et af kun to adgangspunker til efterretningslokalet. ligesom kloakerne er spiralen en smal koridor med hyppige højresving. Dette resulterer ofte i nærkamp, og på grund af den begrænsede plads er det nemt at forhindre fjendtlig passage med en Dispenser, Sentry Gun, eller Heavy. På toppen er spiralen forbundet med området ovenpå via et lille rum hvor der er en lille Helbredelsespakker og Ammunitionskasser, så vel som to små hjørner hvor Spies ofte gemmer sig. Der er en direkte sigtelinje fra området ovenpå langs toppen af spiralen, hvilket tillader Snipers at dræbe fjender der har efterretningerne som de bevæger sig op af spiralen.
 • L-Skakten: Dette er en lang rampe som løber fra bagenden af gårdspladsen ned i kælderen. Det er det andet udgangspunkt for stjålen efterretning. Den har fået navnet "L-Skakt" Fordi den i tidligere versioner af banen indeholdte en elevator. den kendes også som "bagtrappen", "den lange trappe", "den lige trappe", eller simpelthen "trappen".
 • Kælderen: Dette er områden nedenunder imellem spiral rampen og L-skakten. Den leder til efterretningslokalet, og et genforsyningspunkt kan findes i enden nærmest L-Skakten. Der er en Helbredelsespakke og en Ammunitionskasse i midten af kælderen - som blev tilføjet af 29. april 2008-opdateringen. Tilføjelsen af disse forsyninger har gjordt det at kampe efterretningslokalet lidt sværere, og det at agribe efterretningerne lidt nemmere.
BLÅ efterretningslokale
 • Efterretningslokalet: Dette er lokalet der har efterretningerne. Det har to indgange fra kælderen. Dette er det primære forsvarspunkt i 2Fort, og bliver derfor ofte campet af Engineers, Demomen, og andre klasser. For succesfuldt at erobre din modstanders efterretning skal du bringe det ilbage til efterretningslokalet i din egen base. Efterretningerne er på et skrivebord i hjørnet på modsatte ende af begge indgange. Lokalet er sat op på en måde som gør det meget nemt for campere at forskanse sig, og det kan være næsten umuligt at fjerne besejre dem uden en Übercharge.


Strategi

Se 2Fort strategy

Relaterede achievements

Achieved.png Generelt

Kraftværksoffensiv
Kraftværksoffensiv
Vind 2Fort med en skudduel.


Verdensrejsende
Verdensrejsende
Spil et komplet spil på 2Fort, Dustbowl, Granary, Gravel Pit, Hydro og Well (CP).


Opdateringshistorik

29. april 2008-opdateringen (Gold Rush-opdateringen)

 • Tilføjede medium ammunition- og helbredspakke til kælderen.
 • Tilføjede lille ammunition- og helbredspakke ved toppen af spiralen.
 • Fiksede en fejl, der kunne udnyttes ved BLU Sniper-dæk.
 • Fiksede nummer "2" overlay foran RED base, der ikke blev tildelt børsteoverfladen.

23. februar 2010-opdateringen

 • Fiksede at spillere på BLU hold kunne blokere for spawn dørene og derfor fange holdkammerater.
 • Flyttede BLU Sniper væg ned for at matche RED Sniper væg..

18. juli 2011-opdateringen

 • [Udokumenteret] Tilføjede en "Grocket" til denne bane.

15. december 2011-opdateringen (Australsk jul 2011)

28. juni 2012-opdateringen

 • Fiksede at man kunne se gennem Sniper hegn i 2Fort, når du bruger Pyrovision

10. august 2012-opdateringen

10. juli 2013-opdateringen

 • Fiksede at man kunne bygge inde i spawn.
 • Fiksede fejl ved battlements.
 • Fiksede døren, der fører til spiraltrappen i BLU base, så spillerne nu kan krybe forbi en placeret Dispenser
 • Oprydning af propkollision
 • Fiksede klipning på vognhjulet og andre rekvisitter

Fejl

 • Spillere kan springe ind og ud af Sniper vinduesrammen på kampstillingerne i Xbox 360 og PlayStation 3 versionerne
 • På hjørnet af toppen af bygningen nær spawn nær BLÅ kampstilling er der et usynligt udklip som tillader Soldiers og Demomen at springe op og se igennem banen.
 • Demomen kan gå i luften over RØD kampstilling ved hjælp af et klæbebombe hop hvor han så kan skyde ind i rød base.
 • hvis begge hold har hinandens efterretninger og det ene hold scorer, så vil den anden bærer smide efterretningerne som ydmygelsen begynder. I de følgende runder vil efterretningernes holdfarvede silhuette være synlig på banen.
 • Forsyningslokalets døre kan forblive åbne selv når ingen bevæger sig igennem dem.

Paratviden

Kort over Badlands

Galleri

Se også