Sniper vs. Spy -päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 21. toukokuuta 2009 -päivitys.
Sniper vs Spy titlecard.png
The Adelaide Assassin, The High Lama of Head Trauma, The Sniper vs. The Duke of Spook, The Prime Minister of Sinister, The Spy.
Blood Feud Badlands julisteesta

Sniper vs. Spy -päivitys oli ensimmäinen kahden luokan päivitys, ja se oli viides merkittävä sisällönpäivityspakkaus. Ensimmäisen kerran päivitys julkistettiin 1. huhtikuuta 2009, ja se julkaistiin 21. toukokuuta 2009 -päivitys.

Päivityksen uskottiin olevan vain Sniperille ja se ei ollut ennen 4. päivän ilmoitusta, joka paljasti sen olevan myös Spy-päivitys. Päivityksessä kummallekin luokalle lisättiin kolme uutta asetta ja saavutukset.

Ilmoitukset

Sniper vs. Spy päivityssivu aukesi virallisesti 12. toukokuuta 2009, ja se ilmoitettiin TF2:n virallisessa Blogipostissa "G'day". Päivitys julkaistiin 21. toukokuuta

Ilmoitusten välillä oli kahden päivän tauko viikonlopun takia. Ilmoitukset ilmestyivät normaalisti 18. toukokuuta.

Lisäykset

Aseet

Huntsman Metsämies
Razorback Selkäsuoja
Jarate Jarate
Ambassador Suurlähettiläs
Dead Ringer Kuolemankello
Cloak and Dagger Viitta ja Tikari

Hatut

Batter's Helmet Lyöjän kypärä
Soldier's Stash Sotilaan säilö
Pyro's Beanie Pyron lakki
Demoman's Fro Demon afro
Football Helmet Jalkapallokypärä
Mining Light Kaivosvalo
Prussian Pickelhaube Preussilainen pickelhaube
Trophy Belt Palkintovyö
Fancy Fedora Hieno huopahattu

Kartat

Nimi Kuva Pelimoodi Tiedostonimi
Pipeline Pipeline.jpg Pommilastikisa
RED Bombcart.pngBLU Bombcart.png
plr_pipeline
Sawmill
(Areena)
Sawmill.PNG Areena
Controlpoint.png
arena_sawmill
Nucleus
(Areena)
Arenanucleus.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_nucleus
Hoodoo Plhoodoo.jpg Pommilasti
BLU Bombcart.png
pl_hoodoo

Ennakkoilmoitus viittaukset

Vaikka päivitys ilmoitettiin virallisesti 2. toukokuuta 2009, Valve vihjaili kuitenkin päivityksestä.

"Jarate: The Jar-Based Karate" esite

1. huhtikuuta 2009, Valve julkaisi TF2 virallisen Blogi postin, A sneak preview of the next class update!, joka esitteli yhden Sniperin uuden aseen, Jaraten. Kuitenkin, aprillipäivän takia, moni uskoi sen olevan vitsi.

Jarate: The Jar Based Karate

Sniper-päivityksen vahvistus

Seuraavana päivänä, 2. huhtikuuta 2009, Valve julkaisi toisen TF2 virallisen Blogi postin, Wave goodbye to yer head, wanker, joka vahvisti Sniper olevan seuraava luokka joka saisi päivityksen. Posti vihjaili myös 2 muuhun päivitykseen, yksi joka tulisi ennen Sniper -päivityksen julkaisua, ja toinen joka antaisi uutta kaikille luokille. Myöhemmin näiden huomattiin viittaavan Spy päivitykseen ja hattuihin.

Sniperin ensisijaisen aseen tutkimus

5. toukokuuta 2009, Valve julkaisi postin nimeltä You better hold onto your head, mate joka esitteli Sniperin ensisijaisen aseen toimintatapaa. Siinä keskusteltiin yhdestä päätekijöistä joka aiheutti vihaa Snipereitä kohtaan, koska moni Sniperin aiheuttamista kuolemista oli vihollisten kantoalueen ulkopuolella. Artikkeli vakuutteli sitä että uusi Sniperin avattava ase edellyttäisi Sniperin olevan lähempänä vihollisiaan joka antaisi heille taistelumahdollisuuden.

Nippelitietoa

  • Sniper vs. Spy -päivitys toi myös Esineiden löytämisjärjestelmän. Jonkin aikaa, uudet Sniper ja Spy aseet olivat saatavilla vain satunnaisesti löytämällä, rippumatta siitä kuinka monta saavutusta pelaaja oli avannut. Tämä muutettiin takaisin vähän yli viikon jälkeen 29. toukokuuta 2009 -päivitys, joka toi merkkipaalu systeemin takaisin esineiden löytymisjärjestelmän lisäksi.
  • Sawmill (Areena) oli ensimmäinen TF2 kartta, joka oli Valve tekemä ja julkaisema ja jossa esiityi sääefektejä (esim. kaatosade). Pipeline:n lisäksi, se oli myös ensimmäinen virallinen kartta, jossa oli yö-aika.
  • BLUn Spy esiintyi jatkuvasti RED sniperin takana päivän 3 Sniper päivitysilmoituksessa, ennenkuin Spyn päivittämistä oltiin julkaistu.
  • Jos lasketaan jokainen ilmoituspäivä, viikonloppu ja lisäpäivät tämä päivitys on pitkin suurempi päivitys Team Fortress 2 historiassa.
  • Kameraparta näkyi päivän 4 katalogissa ennenkui se julkaistiin. Ohessa on spyn kirjoitus jossa hän toteaa sen "naurettavaksi".

Ulkopuoliset linkit