Heavy-päivitys

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Tämä artikkeli on päivityksessä julkaistua sisältöä varten. Nähdäksesi itse päivityksen, katso 19. elokuuta 2008 -päivitys.
Heavy Update Title Card.png
It's pretty much exactly what we would start a design meeting with. Try coming up with a new unlockable for the Heavy that addresses the goal, while staying within the constraints as much as possible. The extra section includes other details that are useful when trying to compare two viable ideas.

Goal: Make the Heavy more viable when he has no Medic to pair with.
Robin Walker

Heavy-päivitys oli kolmas suuri päivitys Team Fortress 2:een.

Päivitys keskittyi Heavy-hahmoluokkaan. Totuttuun tapaan, hahmoluokalle julkaistiin kolme uutta asetta. Päivityksessä esiteltiin myös hidastamiskyky sekä Tapaa Toveri voileipä -video julkaistiin Toveri voileivän kanssa.

Uusi pelimuoto, Areena, esiteltiin. Areena-pelimuoto keskittyy taisteluun kahden joukkueen välillä. Areena-pelimuoto toi myös viisi uutta karttaa peliin. Niiden lisäksi kaksi muutakin karttaa, Badwater Basin ja Steel, esiteltiin.

Päivitys julkaistiin 18. elokuuta 2008 -päivityksessä.

Lisäykset

Aseet

Natascha Natasha
Sandvich Toveri voileipä
Killing Gloves of Boxing Kuolettavat nyrkkeilyhanskat

Kartat

Nimi Kuva Pelimuoto Tiedostonimi
Badwater Basin Plbadwater.jpg Pommilasti
BLU Bombcart.png
pl_badwater
Steel Steel Main.png Komentopisteet
Controlpoint.png
cp_steel
Badlands (Areena) Arenabadlands.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_badlands
Granary (Areena) Arenagranary.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_granary
Lumberyard Arenalumberyard.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_lumberyard
Well (Areena) Tg arenawell.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_well
Ravine Arenaravine.jpg Areena
Controlpoint.png
arena_ravine

Päivityksen eteneminen

Kun päivityksiä alettiin julkaista toistuvasti, myös Heavy-päivityksellä oli sama kaava kuin muillakin: päivityksen osia ja ominaisuuksia julkaistiin päivittäin ennen kuin ne lisättiin peliin. Joka päivä tuli uusi sivu jossa oli yksi osa päivityksestä informatiivisella ja ainutlaatuisella tyylillä.

Trivia

  • Natashan hidastuskyky alun perin "kasautui" itsensä kanssa, jonka lopputuloksena oli vihollisten täydellinen pysähtyminen, mikäli heihin osui monta luotia. Tämä tapahtui oli sitten Heavyn ja hänen kohteen välimatka mikä tahansa.
  • Toveri voileivällä mainostettiin olevan loputtomasti käyttökertoja ennen kuin jäähtymismittari lisättiin aseiden tasapainollisista syistä.

Galleria

Ulkopuoliset linkit