Pachetul Victoriei Doctorului Grordbort

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search


Acest articol este pentru conţinutul lansat cu actualizarea. Pentru actualizarea în sine, vezi Patch-ul din 20 iulie 2011.
Pachetul Victoriei Doctorului Grordbort
Drg blog.jpg
$19,99 / £15,99 / 18,99 / 1250rub / R$ 107,99 / 91,50
Când workshopul WETA a venit prima dată la noi cu ideea de a asocia câtva din Ip de a-l lor cu noi, nu nea venit sa credem. :D Aceştia sunt tipii care au făcut: In The Name of the King, si pentru că acel film îl include pe Burt Reynolds, a fost o şansă destul de mare să ne introducă lui. Ca să ridicăm acea şansa la 100%, le-am trimis un contract în care le cerem sa îl aducă pe Burt Reynold la fiecare intâlnire de parteneriat. Avocații lor ne-au spus ca defapt ei au făcut alte filme despre regi: Return of the King și King Kong, niciunul nu îl includea pe Burt Reynolds nici măcar într-un rol minor.
Blogul Official TF2

Pachetul Victoriei Doctorului Grordbort (English) este un pachet de obiecte de Soldier apărut in Patch-ul din 20 iulie 2011. A fost creat în colaborare cu WETA Workshop (English) și Valve, și e bazat pe Dr. Grordbort's Infallible Aether Oscillators (English).

Obiectele sunt valabile prin drop,craft și cumpărare,ca aproape toate pachetele apărute. Oricine cumpără pachetul prin Magazinul Mann Co. o să primeasca Dr. Grordbort's Crest. În plus, Daca vizitați standul Weta la Dark Horse booth la Comic-Con 2011 ve-ți obtine un cupon pentru a lua un Autentic Righteous Bison gratis.[1]

Adăugări

Seturi

Articol principal: Seturi de Obiecte
Pachetul Victoriei al lui Dr. Grordbort Cow Mangler 5000 Cow Mangler 5000
Righteous Bison Righteous Bison
Lord Cockswain's Pith Helmet Lord Cockswain's Pith Helmet
Lord Cockswain's Novelty Mutton Chops and Pipe Lord Cockswain's Novelty Mutton Chops and Pipe

Cosmetice

Articol principal: Obiectele cosmetice
Dr. Grordbort's Crest Dr. Grordbort's Crest

Cultură generală

  • Obiectele au dispărut din lumea Doctorului Grordbort așa cum spune chiar el in manifestul său (English). Se presupune că racheta care ducea obiectele a trecut printr-o gaură de vierme.

Galerie

Referințe

  1. "Get Your Free TF2 Righteous Bison at Comic-Con" (English), Dr. Grordborts.com. Accessed July 21, 2011.

Link-uri externe