TF2NSzF

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
A Robotok ami mestereink!
Szánitéc a virtuális valóság futurisztikus képességéről

A TF2NSzF (hosszan: Team Fortress 2 Nagyon Négyszögletes Fejhallgató) egy Promóciós Díszítő tárgy Minden Osztály -ra.Ez egy Vírtuális Valóság kijelző*, egy téglalap alakú képernyővel amely lefedi a viselője szemét,a képernyő két oldalán két háromszög van összehúzva, kéttő csavar közepének oldalához rögzítve,egy heveder, amely a homlok körül megy,és egy sárga mozgócsont** amely a tárgy tetejétől a felhasználó fejének oldalához vezet.A egész fejhallgató úgy tevezték hogy tökéletesen nézzen ki a Oculus Rift VR fejre szerelhető kijelzőre.

Ha játékos használja a Oculus Rift fejhallgatótt miközben játsza a Team Fortress 2 -őt és beírja a console-ba a -vr kódot(commandótt), Akkor elkezd vilogni a fejhalgato,a kék csapatba kékken, a pirosba pirosan.

Ez a tárgyat azók érdelmeték ki Eredeti minöségbe akik támogatták a Oclus RIFT headset-et Hivatalos fejlesztői webhely 2013 aprilis 1 elött vagy segitteték a fejlesztöket a hivalatos Kickstarter oldalon.

Stílusok

Részletek a következő szócikkben: Stílusok
Stílusok
TF2VRH Off.png
RED TF2VRH VR Mode.png
Off On

Frissitések

2013. Március 19-i Javítás

  • A TF2NSzF hozzá adták a játékba.

2014. Január 23-i Javítás

  • Frissités a TF2NSzF hogy lehesen kalapokal/sapkákkal használni.

2014. Június 11-i Javítás

  • több kozmetikai terméket,fel tudsz rakni rá, megfelelően a kémet.

2014. Szeptember 17-i Javítás

  • Hozzátették a korlátozott attribútumot a TF2NSZF-hez.

Aproságok

  • A való életben, a Robbantós nem tudná használni a fejre szerelt VR kijelzőt,amig csak egy szemmel rendelkezik, mert a fejre szerelt VR kijelző sztereoszkópjá hozz két szem szügséges hogy láss 3D képeket.

Galéria

Lásd Még

Külső linkek