Den Svitsende Skøjteløber

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Spred noget Smissmas Glæde™ overalt på slagmarken med dette lystigt bevægende, kunstskøjteløbs-hån!
Den Svitsende Skøjteløber reklametekst

Den Svitsende Skøjteløber (Skating Scorcher) er et fællesskabsskabt aktion hån til Pyro.

Når aktiveret, vil der poppe et par skøjter op, under Pyros fødder. Derefter vil Pyro lave en piruet og begynde at skøjte, i en hastighed som er lignende andre bevægelses hån, så som Fut-Kosten. Dog, i modsætning til det førnævnte hån, så vil Pyro bevæge sig fremad helt af sig selv, uden nogen form for input. Ved at trykke på den højre eller venstre piletast, kan man styre Pyros retning. Når spilleren afslutter hånet, vil Pyro skøjte et kort stykke og så bremse og lave en piruet i dét at skøjterne forsvinder.

Imens man håner, kan man trykke på MOUSE1 eller MOUSE2 vil Pyro lave forskellige tricks. Venstre musetast vil få Pyro til at lave et tå-spring, et hop i kunstskøjteløb, imens at højre musetast vil få Pyro til at lave et skær-spring og derefter lander i en arabesque-stilling (Engelsk), begge to som er balletteknikker. Begge to kræve en kort pause før de kan gøres igen. Pyro afslutter også hånet med en arabesque-stilling.

Når man starter eller afslutter hånet, vil en Pyro afgive den samme partikel-s og lydeffekt som Støjskaber - Vinterhøjtid.

Den Svitsende Skøjteløber blev bidraget til Steam-værkstedet.

Demonstration

Opdateringshistorik

21. december 2017-opdateringen #1 (Smissmas 2017)

  • Den Svitsende Skøjteløber blev tilføjet til spillet.

Fejl

  • En sjælden gang imellem, vil Pyro ikke være i stand til at lave tricks imens de skøjter. Dette kan dog fikses ved blot at genstarte hånet.

Galleri