Opgør

From Team Fortress Wiki
< High Noon(Redirected from Showdown/da)
Jump to: navigation, search
POW! Ha ha!
Heavyen

Når du håner mens du bærer Næver, Saxxy, Apoko-næverne eller Helligdagsslaget, vil Heavyen efterligne et hurtig-træk pistol-opgør, som resulterer i øjeblikkelig død for alle spillere, langsomme, uopmærksomme eller uheldige nok til at være i vejen.

En total-overhelet Heavy, har dog en chance for at overleve Opgøret, hvis Heavyen, der eksekverer Opgør-hånen ikke står tæt nok på den overhelede Heavy, når det rammer.

I modsætning til mange håndrab, skal Opgørs-hånen sigtes manuelt; hånens usynlige patron vil blive affyret i den retning spilleren kiggede imod da hånen blev aktiveret. På grund af dette, kan den blive sigtet i alle retninger, lige op eller ned inkluderet, og kan misse selv hvis fjenden er direkte foran Heavyens "pistolhånd".

Fællesskabs-afprøvninger har fundet ud af at drabhånens rækkevidde er respektabel for sådan et situationsbestemt angreb. Hånen kan og vil dræbe folk, som står, hvad der svarer til 9 spillere væk, ligegyldigt hvad klasse, fra Heavyen, der udfører hånen på en horisontal linje, eller omkring længden på en af lagerenhederne på Granary. Hånets vertikale rækkevidde er approksimativ distancen fra jorden til gulvet på anden etage af bygningerne på 2Fort.

Som med de fleste hånangreb, kan Opgør-hånen blive brugt til at dræbe fjender under ydmygelse og uafgjort.

Skade og funktionstabeller

Se også: Skade
Skade og funktionstider
Skade
Klods hold 400-500
Mellem rækkevidde 400-500
Lang rækkevidde N/A
Småkritisk 675
Funktionstider
Hån-varighed 3 s
Værdierne er omtrentlige og bestemt ved hjælp af fællesskabstestninger.

Relaterede præstationer

Leaderboard class heavy.png Heavy

Justitsmord
Justitsmord
Dræb en fjende, mens du håner ham.

Opdateringshistorik

19. august 2008-opdateringen (Heavy-opdateringen)

  • [Udokumenteret] Hånet dræber nu dem der står foran Heavyen.

6. oktober 2010-opdateringen

Paratviden

  • Før Heavy-opdateringen, var der tre forskellige replikker associeret med udførelsen af denne hån. Da det blev et håndrab, blev to af replikkerne fjernet.

Se også