Lohdutusbanaani

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Harmin paikka, Heavy pelaajat. Hävisitte reilun pelin, eikä palkintoa ole toiselle sijalle. Juhlistaaksemme häviötänne, tässä on ilmainen lahja!
Lohdutusbanaani mainosteksti

Lohdutusbanaani on yhteisön luoma toissijainen ase Heavylle. Se on hieman kuhmuinen, puoliksi kuorittu keltainen banaani valkoisella sisällöllä ja lerppuvalla kuorella.

Tämä esine toimii samalla tavoin kuin Toveri voileipä. Tulitusnäppäimen painaminen (oletus:MOUSE1) tai pilkkanäppäimen painaminen (oletus:G) Lohdutusbanaani aktiivisena aiheuttaa sen että Heavy syö sen ja parantaa terveyttä. Jos Heavy on täydessä terveydessä, banaanin voi syödä toistuvasti ilman latausta.

Vastoin kuin Toveri voileipä, Lohdutusbanaani latautuu 11 sekunnissa toisin kuin 30, mutta parantaa vain 200 terveyttä samassa tahdissa kuin Toveri voileipä. Lisäksi Lohdutusbanaanin pudottaminen toissijaisella tulituksella (oletus:MOUSE2) toimii samoin kuin pieni terveyspakkaus, verraten Toveri voileipään (joka toimii kuin keskikokoinen terveyspakkaus).

Lohdutusbanaanin voi löytää satunnaisesti. Vaihtoehtoisesti sen voi tienata tekemällä "Lohdutuspalkinto" Pyromaa-sopimuksen, joka antaa vaihtamattoman ja myymättömän Lohdutusbanaanin sopimuspalkintona.

Lohdutusbanaani annettiin julkaistavaksi Steam Workshopiin nimellä "The Battle Banana".

Parantaminen ja toiminta-ajat

Parantamis- ja toiminta-ajat
Parantaminen
Parannuksen määrä 200
50 / 75
20.5% of max health
Toiminta-ajat
Kulutusaika 4.3 s
Uudelleenlatauksen kesto 11 s / Instantly
Pudonneen esineen vanhentuminen 30 s
Luvut ovat yhteisön testaamia arvioita.

Esittely

Liittyvät saavutukset

Leaderboard class scout.png Scout

Dodgers 1, Giants 0
Dodgers 1, Giants 0
Tapa vihollis-Heavy ja vie häneltä voileipä.

Leaderboard class heavy.png Heavy

Rautaesirippu
Rautaesirippu
Kärsi 1000 pistettä vahinkoa yhden elämän aikana.

Päivityshistoria

20. lokakuuta 2017 -päivitys #1 (Jungle Inferno -päivitys)

  • Lohdutusbanaani lisättiin peliin.

7. marraskuuta 2017 -päivitys

  • Korjattiin puraisun keho-osa Lohdutusbanaanille.

17. marraskuuta 2017 -päivitys

  • Korjattiin Lohdutusbanaanin lautasen animaatio.

26. huhtikuuta 2018 -päivitys

  • Lisättiin Lohdutusbanaani listaan esineistä jotka voi löytää satunnaisesti.

Bugit

  • Ominaisuus +50% lisäys latautumisnopeuteen on väärä, sillä todellisuudessa esine latautuu 11 sekunnissa, joka on 66% nopeampi kuin Toveri voileivän latautumisnopeus.

Trivia

  • Esineen englanninkielinen nimi "second banana" on sanonta joka kuvastaa henkilöä joka toimii tukevassa tai toissijaisessa roolissa. Tämä viittaa siihen että Lohdutusbanaani on "booby prize" sillä Heavy hävisi Meet Your Match-päivityksen "Heavy vastaan Pyro" kilpailun, kun Pyro voitti pääluokkapalkinnon: Jungle Inferno-päivityksen. Sen voi myös olettaa olevan viittaus sen toissijaisen aseen statukseen tai sen käyttöön tukityökaluna tiimiläisten parantamiseen.

Gallery

See also