Organkværner

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Yeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaw!!!
Engineeren om spændende mekaniske Proteser

Når man håner med Roprotesen, vil Engineeren trække i en snor på sin mekaniske protese, der trækker hånden på Kanonslyngeren op til farlige hastigheder, hvorefter han jager den fremad, som vil sønderlemme alle fjendtlige spillere, langsomme, uopmærksomme, eller uheldige nok til at være inden for rækkevidde.

Hånen giver adskillige 1-skade slag og lammer fjenden under den første kontakt med hånden. Efter Engineeren tager sin mekanisk hånd til sig igen ved slutningen af hånet, vil et sidste slag på over 450 skade blive gjort, som dræber alle klasser øjeblikkeligt, så længe de ikke er uddødelige

Hånens lamme-effekt virker på både ÜberCharged fjender og fjender under Bonk!-Atompunch's effekt, men vil ikke dræbe dem.

Hånen kan sigtes manuelt i forhold til retningen spilleren sigtede i begyndelsen. Dette kan tillade spillere at drabhåne folk direkte over eller under sig, hvis det var der de sigtede førhen.

Som med de fleste hånangreb, kan Dischord blive brugt til at dræbe fjender under ydmygelse og uafgjort.

Skade og funktiontabeller

Se også: Skade
Skade og funktionstider
Skade
Klods hold 1 (x14) + 450+
Funktionstider
Angrebsinterval 4 s
Værdierne er omtrentlige og bestemt ved hjælp af fællesskabstestninger.

Opdateringshistorik

8. juli 2010-opdateringen (Engineer-opdateringen)

  • Organkværner-hånen blev tilføjet til spillet.

Paratviden

  • Hvis en fjende er dræbt af håndens spin i stedet for dens tilbagetrukken, vil de blive forvandlet til en ragdoll i stedet for.