Gjenstander

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Very good, very VERY good!
The Heavy on in-game items.
En Scout som bruker to gjenstander: Bonk! Atomic Punch (et våpen) og Bonk Hjelmen (en hatt)

Gjenstander er objekter som man kan samle og bruke i Team Fortress 2. Med noen unntak, er våpen de eneste brukbare gjenstandene direkte i spillet; alle andre gjenstander er kun kosmetiske.

Typer

Det finnes fire typer gjenstander:

Rocket Launcher Vintage Tyrolean Paint Can Dueling Mini-Game Director's Vision
Våpen Kosmetiske gjenstander Verktøy Kampgjenstander Hån

Gjenstand lanserings skjema

Hovedartikkel: Item timeline

Skaffe gjenstander

Det Elemente Dropp Systemet

Hovedartikkel: Item drop systemet

Den mest vanlige måten å få gjenstander er gjenstand-drop systemet; etter en viss tid når man har spilt, vil systemet gi spilleren en gjenstand. Når man får den, vil gjenstanden havne i spillerens ryggsekk og spillet viser en ny funnet gjenstand, som også signaliserer til andre spillere via chat-boksen. Gjenstander som man kan få med denne metoden er våpen, hatter, Mann Co.-Forsyningskasser, visse diverse gjenstander og verktøy. Det er en grense på hvor mange gjenstander man kan få sakene hver uke. Når grensen er nådd, får ikke spilleren flere gjenstander før systemet blir annullert. Er man en premium bruker, vil spilleren finne flere og bedre gjenstander mer ofte.

Prestasjoner

Hovedartikkel: Prestasjoner

Den originale måten å skaffe gjenstander på. Hver klasse har sitt eget sett med prestasjoner, slik at når en viss mengde har blitt oppnådd, vil det resultere i en Prestasjons-milepæl. Oppnåelse av disse milepælene vil tildele spilleren en bestemt gjenstand fra klassens utpekte klasseoppdatering (med et unntak av The Gunboats). Disse kan kun bli tjent én gang per bruker, selv om prestasjonene har blitt nullstilt. Et unntak til Milepæl-metoden er Grusom Flosshatt, som er vunnet fra "Forferdelig Flosshatt-fangst"-prestasjonen og Pyrovisjons-brillene, som er vunnet fra "A Fresh Pair of Eyes"-prestasjonen.

Kjøp av Gjenstander

Hovedartikkel: Mann Co. Butikken

Gjenstander kan bli kjøpt direkte fra Mann Co.-butikken ved å bruke penger fra brukerens Steam Wallet. Den kom med Mann-Conomy Update, og butikken skal hjelpe spillere med å gi en alternativ vei for å få gjenstander istedenfor å vente på de til å droppe, konstruere, eller bytte for dem. Skapere av community-contributed items får et viss antall prosent avslag på deres skapelser.

Gjenstander kjøpt fra Mann Co.-butikken er hverken byttbare eller brukbare under konstruskjon (med unntak av verktøy som Malingsspann). Men bonusgjenstander som man får fra butikken (for eksempel bonusgjenstander som man får for hver $20 i en transaskjon) kan bli brukt til konstruksjon, og bruke Gift Wrap fra butikken som kan gjøre det mulig å pakke inn gjenstandene for å bytte dem med andre spillere.

Kasser

Hovedartikkel: Mann Co.-Forsyningskasse

En Mann Co.-Forsyningskassenøkkel, som man kun får tak i fra Mann Co.-butikken, kan bli brukt med en Mann Co.-Forsyningskasse for å få en gjenstand. Alle gjenstandene man får fra Mann Co.-Forskyningskasser er byttbare. Å åpne kasser er den eneste muligheten til å få en uvanlig hatt.

Konstruksjon

Hovedartikkel: Konsturering

Spillere kan bruke uønskede eller dupliserte gjenstander (som for eksempel våpen) til å konstruere gjenstander som hatter eller metall.

For å konstruere gjenstander må spilleren bruke tegninger. Om en spiller skal konstruere gjenstander sammen som ikke matcher en tegning, vil ingen gjenstand bli konstruert og ingrediensene vil forbli i spillerens ryggsekk.

Gaver

Hovedartikler: Gavepapir, Hemmelig Giver, Gaveskred

Spillere kan få gjenstander ved å få gaver. Gavepapir-verktøyet kan gjøre gjenstander byttbare til andre spillere (inkludert til avloggede spillere), selv de som ikke til vanlig kan byttes. Hemmelig Giver- og Gaveskred-verktøyene gir, ved bruk, en gjenstand til en spiller på en server.

Bytting

Hovedartikkel: Bytting
Et bytte eksempel.

Byttesystemet gir spillere muligheten til å bytte gjenstander for andre gjenstander. Til vanlig er dette den eneste måten å få tak i gode gamle våpen og hatter.

Kampanje Gjenstander

Hovedartikkel: Promotional gjenstander

Noen hatter, Diverse gjenstander og våpner er promotional gjenstander til andre Steam spill som Left 4 Dead 2, Sam & Max: The Devil's Playhouse, Alien Swarm, Worms Reloaded, Poker Night at the Inventory, Monday Night Combat og RIFT.

Hendelser

Det finnes flere forskjellige hendelse-gjenstander Mildt Forstyrrende Halloween Maske, Halloween Masker, Gull Skiftenøkkel eller Gentle Manne's Servise Medalje kan bare fås ved spesielle perioder.

Duellering

Hovedartikkel: Miniduellen

Hver gang en spillers Duellmerke går opp i nivå (ved å vinne ti dueller), vil spilleren få en fem-gangers bruk av Miniduellen, og en tilfeldig gjenstand; denne gjenstanden kan være hva som helst som man kan få i drop, som våpen, hatter eller verktøy. Forsyningskasser kan ikke fåes i den forstand.

Samfunns Kontribusjon

Se også: Contribution page

Samfunnsgjenstander er manuelt gitt av Valve for å belønne spesielle samfunns-bidrag. Før var disse gjenstandene tildelt brukere som har laget unike kart eller modeller (via Steam Workshop), for å assistere Valve med språkoversettelser eller oppdaget og fikset bugs på spillets motor. Samfunnsgjenstander er også gitt for andre gjerninger, som; selvlagde gjenstander-versjoner er gitt til spillere som selv har laget gjenstander som er i spillet offisielt (gjennom Steam Workshop, eller gjennom en konkurranse som f.eks Art Pass Contest). Wiki Capsen er gitt til spillere som har vist seg verdige for å være en bidrager til Team Fortress Wiki.

Karaktiristeringer

Backpack Force-A-Nature.png
Kvalitet (God gammel)
Level # Item
Nøytral egenskap
Positiv egenskap
Negativ egenskap
En gjenstands informasjons boks som vises i Backpack skjermen.

Nivåer

Hovedartikkel: Gjenstands Nivåer

Hver gjenstand i Team Fortress 2 har enten en fast nivå eller en annerledes. Hatter har forskjellige nivåer (men noen unntak) mens våpen har en fast nivå som varierer hvilket våpen det er. Metall, verktøy, og action gjenstander er også bundet til en fast nivå.

Nivåer er egentlig bare kosmetiske som ikke har noen form av påvirkelse på selve spillet. Hattene som kom ut i Scream Fortress oppdateringen er alle nivå 31, som representerer dagen når det er Halloween (31 Oktober).

Kvalitet

Hovedartikkel: Quality

Gjenstands kvalitet er noe kosmetisk for alle gjenstander i en backpack . Det er basert på når en gjenstand ble fått og er identifisert ved fargen på gjenstandens navn når man ser det i spillet eller i en backpack. For eksempel, vanlife våpen som Scattergun har 'normal' kvalitet (grå), og uvanlige gjenstander som Hestemannen's Hodekapper har en 'unusual' prefiks (lilla). Gjenstander som han har hatt føre Mann Co. oppdateringen får Vintage prefiksen og vil ha navnet farget blått.

Attributes

Se også: Full list of item attributes

Attributes are strings and values attached to an item that determine their effects. An attribute can be neutral, positive, or negative. A negative attribute is one that is harmful to the user, a positive attribute is one that is beneficial, and a neutral attribute is one that is neither negative or positive but more of an alternative behavior.

Redskaper

Hovedartikler: Malingsspann, Name Tag, Description Tag
Backpack Scattergun.png
Avsagd Hagle
Level 1 Scattergun
+ Name Tag

Description Tag
=
Backpack Scattergun.png
"Et nytt navn"
Level 1 Scattergun
"En ny deskripsjon!"
Navn og Deskripsjons Merkene gir spillere tilgang til å bytte en gjenstands navn og deskripsjoner. Denne modifikasjonen er også synelig for andre spillere.
Backpack Brigade Helm.png
Brigade Helm
Level 50
+ Item icon Paint Can 729E42.png =
Paint Splat 729E42.png
Backpack Brigade Helm.png
Brigade Helm
Level 50
Malnings Spann verktøyet kan brukes til å endre fargen på en gjenstand i spillet. Til nå, kan maling bare brukes på hatter, men Valve har ikke utelukket for å farge våpen i framtiden.[1]

Backpack

Hovedartikkel: Backpack

Ryggsekken holder alle gjenstandene som spilleren har fått. Til vanlig, inneholder en ryggsekk 300 ledige rom (spredd ut til seks sider, tilsvarende femti rom på en side) for å holde en gjenstand. Man kan få flere rom ved og bruke Ryggsekk Utvider verktøyet, for maksimum 2000 plasser (40 sider).

Synlighet

Det finnes to metoder for at andre spillere skal kunne se dine gjenstander, inkludert farge og skjeldenhet, navn og deskripsjon. TDen første er etter man er drept, da vil dødskameraet vise personen som drepte deg, og vil vise full informasjon av gjenstanden som fienden brukte for å drepe med. Den andre metoden er via å inspisere, det kan du med å bruke "Inspect" nøkkelen (f, av standard nøkkeler) og vil vise gjenstander en etter en ved å trykke den flere ganger for å se på gjenstander.

Bugs

  • Noen ganger vil hatter og gjenstander (som ikke blir brukt direkte under kamp som Razorback) kan bli funnet midt i et område flyvende som om gjenstandene er fryst i spillet i posisjonen der en spiller har stått stille. Noen ganger vil de gjenstandene sitte fast som Spektering.

Referater