Gold Rush Update

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Goldrush banner.png
Deze pagina is over inhoud vrijgegeven in de update. Voor de patch zelf, zie 29 april 2008-patch.
Alles dat ik je over de volgende behandeling kan vertellen is dat het... pijnlijk zal zijn!
De Medic

De Gold Rush Update (Engels), ook wel bekend als de Medic Update, was de eerste grote inhoudsupdate voor Team Fortress 2.

De update was gericht op de Medic, waardoor hij de eerste klasse werd die drie nieuwe wapens kreeg voor alternatieve speelstijlen. Ook werd de Personage info en uitrustingsystemen toegevoegd om spelers in staat te stellen wapens te wisselen in latere updates.

De update zag ook de introductie van een nieuwe speltype, de springstoflading, samen met Gold Rush, waar deze update naar is vernoemd. Naast nog een aantal andere verbeteringen en aanpassingen werd ook Ontmoet de Scout vrijgegeven.

De update werd uitgebracht op 29 april 2008-patch.

Toevoegingen

Wapens

Blutsauger Blutsauger
Kritzkrieg Kritzkrieg
Ubersaw Überzaag

Maps

Naam Afbeelding Speltype Bestandsnaam
Gold Rush Goldrush.jpg Springstoflading
BLU Bombcart.png
pl_goldrush

Update bevordering

De Gold Rush, welke alle toevoegingen vrijgaf op één dag, zette een standaard voor toekomstige inhoudsupdates. Er was een uitleg over de nieuwe toevoegingen en gerechtvaardigde spelerervaringen.

Trivia

  • De Medic was gekozen als de eerste klasse voor een update door de kritiek die de klasse kreeg vanwege zijn passieve rol en doordat het de minst gespeelde klasse was. De vrijgeving van deze update gaf de Medic een enorme boost rondom zijn populariteit, waardoor hij het derde meest gespeelde klasse werd.
  • Vlak na de update konden spelers console commando's gebruiken om automatisch alle Medicwapens te krijgen zonder prestaties te hoeven verdienen. Dit werd later gerepareerd.
  • De oorspronkelijke Medicwapens verschillen van hun momentele incarnaties:
    • De Blutsauger kon oorspronkelijk geen willekeurige voltreffers uitdelen. Dit werd later vervangen door een verminderde zelfgenezing van de Medic.
    • De Kritzkrieg laadde maar 10% sneller dan de standaard Medigun wanneer deze oorspronkelijk werd vrijgegeven. Dit is sindsdien verhoogd naar 25%.
    • De Überzaag was oorspronkelijk alleen te krijgen door alle 39 Medicprestaties te verdienen. Dit is sindsdien verminderd doordat dit te lastig werd geacht.

Update Galerij

Externe links