Gezelschapskubusspeld

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Het verrijkingscentrum herinnert je eraan dat de verzwaarde gezelschapskubus nooit zal dreigen je neer te steken en niet kan praten.
GLaDOS

De Gezelschapskubusspeld is een promotioneel overig voorwerp voor alle klassen. Het ziet eruit als een portaal en een zwevende gezelschapskubus van de Valve titel Portal.

De Gezelschapskubusspeld werd uitgedeeld aan diegene wie Portal 2 hadden besteld voordat deze uitgegeven werd op 15 april 2011.[1] De speldjes waren oorspronkelijk uitgedeeld met Unieke kwaliteit maar werd later veranderd naar Authentiek kwaliteit, kort na het uitkomen van Portal 2.

Updateverleden

19 november 2010-patch

  • [Onbeschreven] Toegevoegd aan het spel.

2 december 2010-patch

20 april 2011-patch

  • [Onbeschreven] De speld is opgewaardeerd naar Authentieke kwaliteit voor alle spelers wie de speld hadden verdiend door Portal 2 van te voren te kopen.

Bugs

Trivia

  • Een Klassiek Gezelschapskubusspeld is gegeven aan een tester vanPortal 2 bij PAX 2010 [2] Het voorwerp kan hier worden bekeken [1].
  • Een tweede klassieke speld was gegeven aan een andere speler voor onbekende redenen.
  • Speler Vulcnor, door het winnen van een een liefdadigheidsactie, heeft een unieke versie van de Gezelschapskubusspeld ontvangen.
  • De BLU Demoman in de promotionele kunst heeft een dynamiet staaf als embleem op zijn arm in plaats van de kleefbom zoals in het spel.

Galerij

Zie ook

Verwijzingen

  1. Team Fortress 2 - Gezelschapskubusspeld (Engels)
  2. "Bedankt, Valve! (Of "Waarom Valve zo fucking is.")", post door Dacvak op /r/gaming op reddit, 30 november 2010. (Engels)