Fuskarens Klagan

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Heartwarming.
The Spy

Fuskarens Klagan är en kosmetiskt föremål som kan bäras av samtliga klasser. Den föreställer en glödande, gyllene halo som är fäst vid spelarens huvud med hjälp av två trådar.

Den delades ut 2:a september 2009 till alla spelare om inte hade använt externa "idling"-program (dvs program som emulerade en miljö där spelaren var aktiv och därför kunde hitta föremål i spelet utan att faktiskt spela det) och som hade spelat minst en gång sedan föremålssystemet introducerades. Den kan med andra ord inte fås genom det vanliga föremålssystemet, genom tillverkning eller genom byten. Under Mann-Conomy-Uppdateringen fick de spelare, som inte hade fått hatten första gången den delades ut, en andra chans att få denna huvudbonad. Detta inkluderar de som spelare som var exkluderade från det första tillfället på grund av att ha använt externa "idle"-program före september 2, 2009.

Stilar

Huvudartikel: Stilar
Stilar
Cheater's Lament No Hat.png
Cheater's Lament Hat.png
Ingen Hatt Hatt

Noteringar

  • Hattens beskrivning skrevs av AndyAML (Engelska).
  • När spelare inspekterade sina ryggsäckar efter att ha fått Fuskarens Klagan den 2:a september 2009, kunde de läsa följande meddelande: "Gratulerar! Din ärlighet har belönats med en ny hatt!" Samma meddelande mötte dock inte de spelare som fick den andra gången den delades ut, under Mann-Conomy-Uppdateringen.

Galleri