Arkimedes

From Team Fortress Wiki
Jump to: navigation, search
Vi gjorde det, kamrat!
Sjukvårdaren till sin befjädrade vän

Arkimedes är en diverse föremål för Sjukvårdaren. Det är Sjukvårdarens husdjur, en vit duva, som kan ses i Möt Sjukvårdaren, som sitter på Sjukvårdarens axel och vinglar runt när han rör sig. På lag RED har Arkimedes en blodfläck på sig, vilket stämmer bra med händelserna i Möt Sjukvårdaren, medans BLU saknar denna funktion.

Arkimedes ögon och näbb är anslutna till Sjukvårdarens ansiktsanimationer, vilket låter honom imitera Sjukvårdarens ansiktsuttryck.

När spelare som bär detta föremål dödar en fiende utan medhjälp ifrån en annan spelare så visar dödslistan alla som är i Pyroland att de får medhjälp till en fiendes död med dess anpassade namn om föremålet har en namnlapp.

Detta föremål tilldelades i Äkta kvalitet till de som köpte gosedjuret av Arkimedes från Valves butik innan den togs bort därifrån.

Pyroland Demonstration

Uppdateringshistorik

Augusti 15, 2012 Patch (Man vs Maskin Uppdateringen)

  • Arkimedes lades till i spelet.

Augusti 17, 2012 Patch

  • Uppdaterade ryggsäcksikonen för Arkimedes för att fixa problem med alfakanalen.
  • [Odokumenterad] Arkimedes lades till i dropp-systemet.

Augusti 21, 2012 Patch

  • [Odokumenterad] Uppdaterade ryggsäcksikonen för Arkimedes.

Augusti 27, 2013 Patch

  • [Odokumenterad] Lade till Märklig kvalitet.

Februari 11, 2014 Patch

  • Ändrade föremålstypen till "Maskot".

Kuriosa

  • I föremålets beskrivning står det att Arkimedes blev stulen från premiärministerns bröllop. Det är okänt vilken premiärminister, eftersom tyskland har en kansler. Den sista meningen refererar till en tidig scen i Möt Sjukvårdaren, där Sjukvårdaren utför öppen bröstkirurgi på den Tunga artilleristen, när Arkimedes poppar upp från under den Tunga artilleristens inre organ.
  • Arkimedes är namngiven efter vetenskapsman och universalgeni från antikens Grekland; Arkimedes(Engelska), en man känd för sina bidrag inom flera olika vetenskapliga ommråden.
  • När Spanaren dör via en explosion, eller med Bombinomikon utrustad, finns det en 1/100 chans (1%) att Arkimedes kommer flygandes ur Spanaren, detta är en referens till den sista scenen av Möt Sjukvårdaren, där Arkimedes av mistag lämnas kvar i Spanarens bröstkorg efter att ha fått sitt nya Über hjärta inopererat.

Galleri

Relaterade Produkter

Se även

Externa länkar